Vapers Nation i Storegade i Grenaa bliver en del af Smoke-It kæden.

Vapers Nation i Storegade i Grenaa bliver en del af Smoke-It kæden. Foto: Søren Andersen

E-cigaretter i Grenaa under nyt navn

Vapers Nation går ind i kæden Smoke-It

Af
Søren Andersen

GRENAA Fra 1. februar er e-cigaretbutikken Vapers Nation i Grenaa en del af kæden Smoke-It.

Butikken i Storegade 10C i Grenaa skifter navn og bliverden første butik i kæden på Djursland. indehaver, Kasper Schiermer, får ny titel som bestyrer i Smoke-It, og vil derfor fortsat være ansigt udadtil i butikken.

Kasper glæder sig over aftalen og ser frem til at blive en del af et større team. Smoke-It er en dansk e-cigaret virksomhed med over 25 butikker i Danmark. Butikkerne er åbne under corona-nedlukningen, og det har vakt nogen undren. Men forklaringen er e-cigaretbutikkerne betjener en del tidligere "rigtige" rygere og har været en vej til at lægge tobakken på hylden. Dermed kunne man risikere, at nogle måske ville vende tilbage til cigaretterne, hvis dampbutikkerne var lukket.

"De fleste af vores kunder er eks-rygere, der ofte har røget i 20-30 år eller endnu længere før de stoppede med at ryge, og lukker vores butikker på ubestemt tid, kunne man godt forestille sig, at flere af de kunder ville begynde at ryge igen fordi de ikke har andre muligheder end at gå i de dagligvarebutikker der gerne må holde åbent, og som udelukkende sælger tobak men ikke e-cigaretter. Det ville jo være en katastrofe," siger Smoke-It-direktør, Jens Andersen.

Publiceret 07 February 2021 10:00