Fuld galop i Ebeltoft Rideklub

Ebeltoft Rideskole trænger til en ny ridebane, og da foreningen fattes penge, slog de søndag dørene op til en dag med aktiviteter, gensyn og indsamling.

Artiklens øverste billede
Der blev hygget og samlet ind til den helt store guldmedalje og ridebanebund i Ebeltoft Rideklub. Foto: Ebeltoft Rideklub

Søndag 20. marts afholdt Ebeltoft Rideklub en aktivitetsdag med konkurrencer i pony-games (forhindringsløb til hest), udklædning og glædeligt gensyn. Der var under arrangementet lotteri, og overskuddet går til etablering af ny ridebanebund i ridehallen.

Thit og hendes rideskolepony er flot pyntet i dagens anledning. Foto: Ebeltoft Rideklub

Ridebanebunden er efterhånden meget slidt, hvilket kan ende med at tære på rideskolehestenes ben og muskulatur, hvis der ikke bliver gjort noget ved den, fortæller Rikke Klemmelsen fra rideklubben.

»Vi vil gerne sige tak til Djurslands Bank, der har lagt et solidt fundament i form af et sponsorat på 5000 kroner til etablering af den nye bund, så klubbens dejlige elevponyer kan få ordentlige arbejdsforhold.«

Klubben tilbyder i øjeblikket undervisning til byens børn og unge fire dage om ugen, mandag til torsdag, på forskelligt niveau.

Djurslands Bank overdrager en check til Martin Sundahl, formand for Ebeltoft Rideklub, som tilskud til nyt underlag på ridebanen. Pressefoto

Presset af corona

Som mange andre af byens klubber og foreninger, har Ebeltoft Rideklub de seneste år været udfordret af corona-situationen. Klubben har i særlig grad været nødt til at være striks med restriktionerne, da det har været nødvendigt at sikre raske medlemmer og personale til at passe og motionere hestene, hvilket har betydet at afholdelse af klub-arrangementer har været lagt lidt på is. Heldigvis har klubben kunnet afholde de årlige sommerridelejre til glæde for rideskolens elever og medlemmer, og kan nu endelig åbne dørene for medlemmer, familie og venner.

Naya gør klar til en ridetur ved søndagens arrangement i klubben i Ebeltoft, hvor der blev samlet penge ind til en ny bund på ridebanen.

Klubben har endnu et arrangement i støbeskeen og håber at kunne afholde et stævne til sommer, hvor eleverne kan vise, hvad de har lært, samt konkurrere med ryttere fra andre rideklubber.


Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen