Feriehusudlejer uddeler over 1 mio. støttekroner til gode oplevelser

Oplevelsespuljen er stiftet af Feriepartner Danmark og skal give lidt igen til de byer, her i blandt Ebeltoft, som mange turister kommer til, når de lejer sommerhus.

Artiklens øverste billede
Arkivfoto

Hos Feriepartner i Ebeltoft går de op i gode oplevelser for både turister og fastboende. Derfor uddeler Feriepartnerbureauet for femte år i træk støttekroner til lokale ildsjæle, foreninger og personer, der står bag initiativer, som vil gøre Djursland et ekstra besøg værd, og som skaber værdi for både sommerhusejere, –lejere og alle andre, der bor i sommerlandet.

Susanne Holst Jakobsen fra Feriepartner i Ebeltoft fortæller:

»Vi lægger vægt på, at vi er en aktiv del af lokalsamfundet, både som erhverv og som privatpersoner –vi bor og arbejder alle på Djursland. Med oplevelsespuljen har vi skabt en mulighed for at give tilbage til lokalsamfundet og alle de initiativrige og aktive mennesker, der bor her på Djursland. Og det bliver vi ved med.«

Det skal være noget der er åbent for alle, også turisterne, at deltage i. Noget, der gør vores område til et endnu bedre sted at bo og holde ferie i.«

Susanne Holst Jakobsen, Feriepartner Ebeltoft

10.000 kroner

Det er femte år i træk, at Ebeltoftafdelingen af det landsdækkende udlejningsbureau Feriepartner støtter op om gode initiativer med 10.000 kr.

Oplevelsespuljen er stiftet af Feriepartner Danmark for at give lidt igen til de byer, som mange turister kommer til, når de lejer et sommerhus. På den måde får både gæsterne og dem, der bor fast i byen, glæde af støttekronerne. Samtidig er det også en måde at sige tak til de mange engagerede mennesker, der gør Danmarks ferieområder til noget særligt. Der uddeles over 1 mio. på landsplan.

For alle

Som eksempler på tiltag, der kan opnå støtte, peger Susanne Holst Jakobsen på både events, begivenheder eller mere blivende faciliteter:

»Det vigtige er, at det skaber værdi både for os der bor her, og for de gæster der kommer til Djursland og besøger os. Det skal være noget der er åbent for alle, også turisterne, at deltage i. Det kunne f.eks. være en åben sportsaktivitet eller -plads, en lokal festival, en skovlegeplads eller beskrivelser af vandreruter. Noget der gør vores område til et endnu bedre sted at bo og holde ferie i.«

Susanne Holst Jakobsen fortæller, at Feriepartner Ebeltoft tidligere har givet støtte til Legepladsen ved Maltfabrikken, Gademusik under Ebeltoft, Ebelfestival, Ebeltoft Kystkultur Festival og udgivelse af bogen 100 hemmelige oplevelser i Nationalpark Mols Bjerg og omegn.

I alt støtter Feriepartners 27 bureauer i Danmark projekter, der medvirker til at gøre landets lokalområder til gode steder at bo og holde ferie med over 1 mio. kr. i 2022. Sidste år fik hele 53 lokale projekter glæde af støttekronerne.
Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen