Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger om dit lokalsamfund, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne. Du kan sende os din mening her.

Natomolen stinker - så sæt da et toilet op

Artiklens øverste billede
Pressefoto

Debat Det er åbenbart Syddjurs Kommune, der står for vedligehold af Natomolen. Ansvaret for den ildelugtende pøl hører i de flestes verden også ind under vedligehold. Derfor bør kommunen tage sig sammen og gøre noget ved sagen, så man kan slippe af med det ildelugtende / stinkende skidt.

Jeg traf en, der mente, at man næsten kunne 'sammenligne' de ofte forekommende gener - med en motorvej eller en jernbane midt i et ferieparadis. Stanken - ved den 'rigtige' vind - giver ikke kun gener en del af døgnet, men alle 24 timer.

Den fremherskende vind på stedet er pålandsvind.

Der bør i forbindelse med den nuværende - ret flittig - brug af molen opsættes/etableres toiletter. Jeg fatter ikke, at man i al den tid molen har været tilgængelig for publikum - med så mange brugere - ikke for længst har indrettet toiletter på stedet.

Så længe der ikke kommer en ændring med molen, bør der etableres toiletter - måske som dem der anvendes ved festivaller.

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen