Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger om dit lokalsamfund, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne. Du kan sende os din mening her.

Dit udsagn var ikke korrekt, Michael Stegger

Artiklens øverste billede
Claus Wistoft. Foto: Syddjurs Kommune

»Kære Michael

Dit udsagn på byrådsmødet var, at du på et arbejdsmøde havde foreslået at Egsmarkslund området skulle udtages – men at administrationen havde givet dig den besked, at dette ikke kunne lade sig gøre.

Det udsagn er ikke korrekt, hvilket en række af vores politiske kollegaer i dag har bekræftet overfor mig.

Beskeden du fik fra forvaltningen var, at området godt kunne udtages, men at et sådant indgreb ville være så omfattende, at Kommuneplanforslaget igen skulle ud i høring, for dermed at blive yderligere forsinket, og det er noget ganske andet.

Tilbage står at Socialdemokratiet ikke på noget dagsordensat møde har foreslået området udtaget af Kommuneplan 2020, og det bør du da stå ved, fremfor at foregøgle offentligheden, at det var forvaltningen som forhindrede en sådant forslag.

Man kan altså ikke bruge embedsværket som fremskudt dige for egne forkerte faktuelle udtalelser, dem må man stå ved, og det har intet med mudderkastning at gøre, blot afklaring af fakta.

Jeg forstår, at Lokalavisen har bedt om et svar på hvad forvaltningen har svaret til det konkrete, og så får vi da det afklaret. «

Læs også

Del artiklen