Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger om dit lokalsamfund, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne. Du kan sende os din mening her.

Debat: Vi skal ikke have to sognegårde i Ryomgård

Artiklens øverste billede

Som medlem af folkekirken er jeg glad for, at menighedsrådet har besluttet at trække sig ud af projektet angående et nyt fritids- og kulturcenter.

Som situationen er nu, hvor IF Midtdjurs ikke har deres del af økonomien på plads, er det den rigtige beslutning. Jeg vil også komme med den indvending, at os, som betaler kirkeskat, i forvejen betaler driftsomkostningerne for Maria Magdalene kirken og sognegården, så at deltage i projektet med et nyt projekt med nyt sognehus i et kultur-og fritidscenter vil øge driftsudgifterne i sognet.

Hvis menighedsrådet indgår i projektet, vil det i praksis betyde, at der vil være to sognegårde. Det er næppe nødvendigt. Og konfirmand undervisningen bliver næppe bedre af, at den foregår i et kultur-og fritidshus. Og alene det issue at noget af det gamle klubhus bliver revet ned efter sommerferien uden, at IF Midtdjurs’ økonomi er på plads, vil få de fleste mennesker til at trykke på stopknappen.

Læs også

Del artiklen