Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger om dit lokalsamfund, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne. Du kan sende os din mening her.

Debat: Skal der fortsat være grønne korridorer i Hornslet?

En af de fantastiske ting ved at bo i Hornslet er de grønne korridorer, der langs bækken strækker sig ud i tre retninger i byen.

F.eks. Bækdalen. Det er også en af de ting man fra kommunens side fremhæver. Men vi undrer os over, hvorfor der ikke er indtænkt en grøn korridor i den østlige del af Hornslet i området fra Møllestedet over mod dagtilbuddet Mosegården.

Der har været ’naturlige’ grønne oaser i området, som mange i byen har haft glæde af, bl.a. stien ml. Engvej og Møllestedet, Engvej mod kolonihaverne og stien om boldbanerne.

Disse oaser forsvinder lige så stille, fordi der udstykkes mange grunde og kommer mange flere mennesker og meget mere trafik til området.

Malene Hartmann og Sten Andersen

Disse oaser forsvinder lige så stille, fordi der udstykkes mange grunde og kommer mange flere mennesker og meget mere trafik til området.

Der udstykkes lige nu ved Mosegården, på Engvej, og på Møllestedet lægges der op til en meget stor udstykning med tæt byggeri.

Herudover skal der bygges ny skole ved Hallen. Det betyder også mere trafik og mange flere mennesker i denne del af byen.

Kære lokalpolitikere, I har stadig chancen for at tænke rekreative områder ind i lokalplanen, inden der bygges overalt i Hornslet.

Skal vi ikke fortsat have en grøn korridor omkring bækken ved Møllestedet i Hornslet øst?

Læs også

Del artiklen