Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger om dit lokalsamfund, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne. Du kan sende os din mening her.

Debat: En GPS-styret kridtrobot til at strege fodboldbaner op i Syddjurs er ikke født i Socialdemokratiets baghave

Artiklens øverste billede
PR Foto

»Der er på PUK udvalgsmødet onsdag 10. november et forslag om at ændre radikalt på tilskud til opkridtning af boldbaner i Syddjurs Kommune.

I forslaget er der beskrevet en ordning, hvor tilskuddet til klubberne og de frivillige skal bortfalde, og der i stedet skal indkøbes en kridtrobot.

Denne robot skal så placeres centralt i kommunen og hentes og bringes hver 14. dag af de lokale frivillige.

Dette forslag giver i min optik ikke mening!

Med et slag vil man ændre en velfungerende ordning til et bureaukratisk system.

Ydermere skal frivillige bruge tid i bil på at hente og bringe kridtrobotten i stedet for at lave aktiviteter for medlemmer i fodboldklubberne rundt om i kommunen. Bæredygtigt kan det heller ikke være!

Frivillighed er rygraden i kommunens mange idrætstilbud, og vi må som kommune ikke stille hindringer i vejen for mennesker, der ønsker at bruge sin fritid på andre.

Vi, i Socialdemokratiet, har ikke set dette forslag før det blev offentliggjort på PUK dagsordenen i torsdags og kan naturligvis ikke stemme for det.

Socialdemokratiet ønsker, at skabe bedre forhold for frivilligheden i vores kommune - ikke skabe hindringer.«


Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen