Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger om dit lokalsamfund, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne. Du kan sende os din mening her.

Debat: Venstre vil investere i fællesskaber - det klinger hult?

Artiklens øverste billede

»Det er befriende at læse på Venstres valgplakater, at de vil ”investere i fællesskaber”. Det troede vi ellers at vi havde patent på på venstrefløjen, men bedre sent end aldrig, hvis det holder vand.

Normalt er det ikke toner man hører fra de liberale partier, hvor det gælder om, at ”enhver er sin egen lykkes smed” og ”pengene har det bedst i borgernes lommer” og nedskæringer i den offentlige sektor. Vestre har stillet forslag om at hæve topskattegrænsen, så færre skal betale topskat, så mindre til fællesskabet fra den kant. Samtidig udtaler Jakob Ellemann i forbindelse med landbrugsforliget, at han da gerne vil arbejde grønt, men at det skal kunne betale sig. Venstre går ind for, at landbruget skal have kompensation, hvis de skal bidrage til at stoppe klimaforandringerne, som de ellers medvirker kraftigt til at forværre,

Så det kan være lidt svært at se hvilke fællesskaber, der er tale om. Håber vi når at få en forklaring inden valgdagen«

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen