Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger om dit lokalsamfund, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne. Du kan sende os din mening her.

Sig nej, så det kan høres langt ind i regering og den socialdemokratiske folketingsgruppe

Artiklens øverste billede
Jens Kloppenborg, Venstres folketingskandidat i Djurskredsen. Pressefoto

»Så blev sløret løftet for hvor de nye Naturnationalparker skal placeres. Ikke overraskende bliver en af dem her i Mols Bjerge, hvor vi så skal affinde os med en indhegnet park, hvor natur og dyr så skal passe sig selv.

I forbindelse med præsentationen af den statsautoriserede dyremishandling, hvilket Naturnationalparkerne er udtryk for, sagde Miljøminister Lea Wermelin: »Alt for længe har vi lagt bånd på naturen. Tæmmet den. Gjort den snorlige og symmetrisk. Men i dag sætter vi den fri.«

Det gør vi så ved at hegne naturen ind og lade være med at fodre de dyr, som er i Naturnationalparkens varetægt. Har man dyr i sin varetægt, skal de også fodres, vandes og plejes. Dyreværnsloven gælder for os alle, men åbenbart ikke for socialdemokrater.

Vi fjerner også en stor og skøn natur for os borgere, der nu ikke længere skal have den samme mulighed for at nyde Mols Bjerge.

I Gribskov har lokalpolitikernes svar til Christiansborgs tykke mure været, at de ikke vil godkende de lokalplaner, der skal bane vejen for dette vanvid. Lad det hermed være en opfordring til kommunalpolitikerne i Syddjurs. Sig nej, så det kan høres langt ind i regering og den socialdemokratiske folketingsgruppe.

Jeg vil gøre hvad jeg kan for at rive de hegn og mure ned, hvis jeg kommer i Folketinget. Dette gøres ved at omgøre loven om Naturnationalparkerne, hvilket jeg med min stemme i Folketinget vil sikre.

Vi skal fortsat have en dejlig og uberørt natur på Mols, det gør vi ved at styrke vores Nationalparker, og ikke ved at plage såvel dyr som mennesker.«

Hov, det her indhold benytter cookies

På denne plads ville vi rigtig gerne have vist dig indholdet, men det kan vi desværre ikke, da du har fravalgt cookies. Vil du se indholdet skal du acceptere Marketing og Statistik, det gør du her: opdater dit samtykke.


Læs også

Del artiklen