MP Advokater udvider med ny medarbejder

Artiklens øverste billede
Advokat Cathrine Hesse N. Jensen er ny medarbejder hos MP Advokater. Pressefoto

MP Advokater har den 1. september 2021 udvidet kontoret med en ny advokat.

Advokat Cathrine Hesse N. Jensen har tidligere været ansat som jurist og konstitueret afdelingsleder hos Energistyrelsen men har de sidste 2,5 år arbejdet på advokatkontor i Grenå.

Cathrine er lokalt bosiddende med sin mand og to børn, og bruger en stor del af sin fritid på bestyrelses- og velgørende arbejde.

Hos MP advokater skal Cathrine primært beskæftige sig med inkasso, retssager, skilsmisser, samvær- og bopæl vedrørende børn, testamente og arv, ægtepagter og boligret m.m.

Om sin start hos MP Advokater siger Cathrine selv:

»Jeg har set frem til at starte hos MP Advokater, og møde både kollegaer og klienter. I mit arbejde er det vigtigt for mig, at kunne yde en rådgivning tilpasset den enkelte kunde og den enkelte problemstilling. Der er ikke to kunder eller to opgaver der er ens, hvilket er med til at gøre mit arbejde både spændende og udfordrende. Det er min fornemmeste opgave, at opnå det bedst mulige resultat for mine klienter, hvorfor jeg vægter en målrettet og effektiv sagsbehandling uden at gå på kompromis med fagligheden.«


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Syddjurs direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Adresseavisens nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Syddjurs på listen og tryk tilmeld.
d

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen