Gazelle til lokal tømrermester

387 procent vækst på fire år. Michael & Hussnedkeren A/S fra Djursland er tildelt Børsens Gazelle-pris.

Artiklens øverste billede
Fra venstre tømrermester Michael Overgaard og til højre tømrermester Mads Rytter ved gazellekåringen for Region Midtjylland, der blev afholdt i Musikhuset Aarhus den 24. november 2021.

Tømrermestrene Michael Overgaard og Mads Rytter forenede for fem år siden kræfterne under firmanavnet Michael & Hussnedkeren. Siden har der været nok at glæde sig over, for det er kun gået fremad. I dag har de over 30 medarbejdere på lønningslisten og foruden tømrer- og snedkerafdeling også startet en entreprenørafdeling.

Det kan man læse i en pressemeddelelse fra firmaet, der i 2021 nu også kan glæde sig over at have modtaget en Børsen Gazelle – et fysisk bevis på den positive fremgang, som virksomheden oplever. Dagbladet Børsen kårer hvert år gazellevirksomheder, der i løbet af de seneste fire regnskabsår har haft positiv vækst og som minimum har fordoblet sin omsætning eller sit bruttoresultat.

Vækst siden opstarten

»Vi har – som de fleste andre i byggebranchen – oplevet højt aktivitetsniveau de seneste år. Det er ingen hemmelighed, at vi siden vores opstart i 2016 løbende har udvidet medarbejderstaben for at kunne følge med ordrebogen«, siger Mads Rytter i pressemeddelelsen.

Michael Overgaard supplerer:

»387 procent vækst på fire år. Det er et resultat, som vi er utrolig stolte over. Der var vi aldrig nået til, hvis det ikke var for vores engagerede medarbejdere. De har en stor andel i rejsen«.

Ikke målsætning i sig selv

Hos Michael & Hussnedkeren A/S stræber de ikke efter at blive de største. Derfor har vækst aldrig været en målsætning i sig selv.

»Vi vil hellere være de bedste. Vores DNA er kvalitetshåndværk, ordentlighed og tætte kunderelationer. Det er fundamentet for vores vækst«, siger Michael Overgaard. Og sådan skal det fortsætte, er de to tømrermestre enige om.

Hos Michael & Hussnedkeren A/S på Djursland arbejder i dag over 30 medarbejdere

Medarbejdere gør forskellen

»Medarbejderne er vores vigtigste ambassadører. Det er deres tilgang og gode håndværk, som sikrer os trofaste kunder, der vender tilbage igen og igen«, mener Michael Overgaard.

For tømrermestrene er det derfor afgørende, at alle medarbejdere har den helt rette indstilling til håndværk og service. Derfor har de også de seneste år brug meget tid på at udvide med de helt rigtige håndværkere, lære nye medarbejdere at kende og få dem til at indgå i det allerede eksisterende hold.

»At medarbejderstaben er vokset så markant, har haft den positive betydning for forretningen, at vores kunder og samarbejdspartnere nu også bruger os til langt større opgaver, end vi havde kapacitet til i starten«, siger Mads Rytter og afslutter:

»Det har sikret os endnu flere stærke relationer i branchen, og har føjet nye kundetyper til – primært inden for erhverv«.

Michael & Hussnedkeren A/S er i øjeblikket blandt andet i gang med tilbygnings-, ombygnings- og renoveringsprojekter og opførelse af nye helårs- og sommerhuse for private kunder. På erhvervssiden er tømrervirksomheden aktuelt involveret i flere østjyske domicil- og halbyggerier.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Syddjurs direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Adresseavisens nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Syddjurs på listen og tryk tilmeld.
d

Læs også

Del artiklen