Sidste år bød på en øm scene i Kolind Revyen med selveste de herrer Claus Tikær og Jørn Schmidt i kærlig omfavnelse på tilskuerpladserne. Oplever vi en gentagelse i år? Foto: Lars Norman Thomsen

Sidste år bød på en øm scene i Kolind Revyen med selveste de herrer Claus Tikær og Jørn Schmidt i kærlig omfavnelse på tilskuerpladserne. Oplever vi en gentagelse i år? Foto: Lars Norman Thomsen

Klar til årets kioskbasker: Gå ikke glip af Brugsmandens komplette årsberetning i Kolind Revyen

Revyholdet er i topform og kan præsentere hele tre nye på scenen i Byhallen til Årets Lørdag i Kolind

Af
Lars Norman Thomsen

Kolind ville ikke være Kolind, hvis ikke borgerne i byen og i oplandet hvert år fik lejlighed til grine højt over, hvad folkene bag Kolind Revyen nu har fundet på at skøre gags og crazy historier om 'Livets gang i Lidenlund' - lokalt-lokalt.

I år ruller Kolind Revyen over scenen i Byhallen lørdag 16. juni - som altid på byfestens sidste dag - for en garanteret fyldt sal bestående af festglade og forventningsfulde mennesker.

Tegner lovende

En af de faste skuespillere, Kasper Kolstrup Møller, lover en stor og anderledes oplevelse, når det går løs.

"Vi er langt fremme. Tekster og sangnumre er på plads, og vi kan nu bruge krudtet på at få deltajerne på plads," siger Kasper Kolstrup Møller, der blot er 29 år, men har en historie på 15 år som revyskuespiller.

Han kan dog ikke slå Kolind Revyens mangeårige diva, Ann Bødker, som ifølger Kasper Kolstrup Møller har været på scenen i noget nær 30 år, mens veteranen Anders Lund har spillet med så længe - kun afbrudt af en kort pause - at "han kom med 15 år, før jeg blev født," som Kasper Kolstrup Møller udtrykker det.

Tre nye på scenen

Til at komplettere det faste hold med Kasper Kolstrup Møller, Ann Bødker, mor & datter, Lone og Nanna Sixhøj Nielsen samt hardhitteren Lars 'HP' Petersen og Anders Lund - har revyholdet fået hul igennem til hele tre nye: Thomas 'Fister' Nymann Nielsen, Jannie Kjellerup Rauff og Louise Fogh. Huskorkesteret udgøres atter af Jesper Skovsgaard Mogensens enmandsband bestående af diverse tagenter med indbyggede trylleformularer.

Mette Krog, der har været med i en årrække, har denne gang kun bidraget med tekster og sange. Hun og familien flytter snart fra området, så hun har lagt skuespillerkarrieren på køl.

Brugsuddeleren

Ingen revy uden et nummer om brugsuddeler Jørn Schmidt og hans mangeårige bonkammerat og frokostmakker, daglig leder af Kolind+, Claus Tikær.

I år er det ikke kærlighedstemaet de to mænd imellem, der er temaet. Derimod et par solohistorier.

For første gang i historien kan man høre brugsuddelerens årsberetning i fuld længe fra en revyscene - sikkert i anderledes udlægning end ved generalforsamlingen.

Claus Tikær har ansat ny assistent, og det har været en sejtrækker, kan man forstå på revyholdet.

"Claus har det måske hårdeste job i Syddjurs, så at finde en partner har ikke været nemt," griner Kasper Kolstrup Møller skælmsk.

De 300, der får plads i Byhallen, kan godt begynde at glæde sig.

Publiceret 12 June 2018 16:00