De nominerede til Syddjurs Award 2018

De nominerede til Syddjurs Award 2018

Syddjurs Award 2019: Ildsjæle fejres i Rønde Idrætscenter

Der er lagt op til en ny festlig og folkelig aften, når Syddjurs Award 2019 afvikles torsdag 28. marts 2019

AWARD Hvert år hyldes Syddjurs Kommunes ildsjæle inden for kultur- og fritidsområdet ved et stort show i Rønde Idrætscenter. Syddjurs Award vil næste år finde sted 28. marts kl. 19 ved et show med både prisoverrækkelser og underholdning.

De ti priser

Der er ti priser til Syddjurs Award, og alle kan være med til at indstille kandidater til otte af priserne. De ti priser er Fritidsprisen, Kulturprisen, Frivilligrisen, DEMO-rådets initiativpris for unge, Handicaprådets pris, Nationalpark Mols Bjerges frivilligpris, Talentprisen, Rotary Klubbernes Hæderspris, Billedkunstrådets pris og Provstiets pris.

Alle har mulighed for at indstille kandidater til priserne, hvorudfra der udpeges tre nominerede til hver pris. Vinderne offentliggøres til showet 28. marts. Der er deadline for indstillinger 21. januar, og kriterier mv. kan ses på www.syddjurs.dk. Syddjurs Award arrangeres af en lille flok frivillige, som brænder for at synliggøre det aktive kultur- og fritidsliv, der er i Syddjurs Kommune, og planlægningen er nu skudt i gang.

I løbet af de næste måneder vil arbejdsgruppen sørge for at få skabt et show, hvor der er noget for enhver smag. Selve showet vil være bygget op omkring de ti priser, der skal overrækkes i løbet af aftenen. Det hele krydres med en mængde underholdning, som præsenterer et bredt udsnit af Syddjurs’ kultur- og fritidsliv.

Køb af Award-platte

Som noget nyt har man valgt at tage betaling for spisning for at kunne præsentere et bredere underholdningsprogram til showet. Man vil derfor kunne bestille en Award-platte ved Rønde Idrætscenter til billige penge, og ellers kan man nøjes med at bestille billet til selve showet.

-vik

Publiceret 25 November 2018 11:30