Brothers of Mercy fortolker Leonard Cohen i Hummelmosen tirsdag 11. juni

Brothers of Mercy fortolker Leonard Cohen i Hummelmosen tirsdag 11. juni

Sæt farten ned - tid til fordybelse blandt stammer og træer

Kirkens Korshær slår dørene op i Lejrcentret Hummelmosen og inviterer alle interesserede til tre aftenarrangementer, hvor spotlyset vendes mod berigende og betagende underholdning

På en skøn plet i et tæt bevokset skovområde ikke langt fra Ørum ligger Lejrcentret Hummelmosen. Den frodige natur og roen, der vokser her, indbyder til fordybelse og begejstring. Derfor er stedet en oplagt ramme om de aftenarrangementer, Kirkens Korshær afholder 11., 12., og 13. juni kl. 19.30.

Indslagene, som aftenerne drejer sig om, byder på lidt af hvert, fælles for dem er dog, at der er tale om berigende optrædener, som man næsten ikke kan undgå at fordybe sig i.

Den første aften – tirsdag – optræder trioen Brothers of Mercy bestående af sognepræsterne Carsten Tranberg-Krab og Peter Danielsen samt Sune Lisberg med deres smukke fortolkninger af Leonard Cohen-sange.

Onsdag fortæller sognepræst Jørgen Gleerup levende beretninger om menneskelivets glæde og smerte.

Torsdag aften byder på et indslag af Chefen for Kirkens Korshær, Helle Christiansen, som kommer og giver sit bud på fremtidens samfundsbillede.

De tre arrangementer er åbne for alle, og frivillige kræfter fra Kirkens Korshær sørger for kage til alle gæster.

I samme uge, som de tre aftener løber af staben, er omkring 30 brugere og frivillige Kirkens Korshær også indlogeret på Lejrcentret Hummelmosen. Herfra drager Kirkens Korshær-folkene i løbet af ugen til betagende natur-destinationer over hele Djursland. Både aftenarrangementerne og vandreugen er arrangeret af Vandreudvalget i Kirkens Korshær, Region Nord.

Publiceret 10 June 2019 07:00