Julie Berthelsen har som en af de få artister, der blev kendt via et reality-program i fjernsynet, formået at holde en musikalsk karriere gående

Julie Berthelsen har som en af de få artister, der blev kendt via et reality-program i fjernsynet, formået at holde en musikalsk karriere gående

Grønlandsk nattergal giver koncert i Tved Kirke

Af
Lars Norman Thomsen

I en længere årrække har der været afholdt særdeles velbesøgte sommerkoncerter i Tved Kirke, en tradition, indført af tidligere menighedsrådsformand Jens Kruse, der stadig står for det praktiske arrangement omkring koncerterne.

De første koncerter var med kor eller musikgrupper. De sidste otte år med en kendt sanger eller musiker, akkompagneret af organist og pianist Carl Ulrik Munk-Andersen.

Torsdag 22. august er det sangerinden Julie Berthelsens smukke stemme, der fylder kirkerummet.

Hun, der er født og opvokset på Grønland som datter af en grønlandsk mor og en dansk far, blev landskendt i 2002, da hun deltog i TV2´s talentkonkurrence 'Popstars' og blev nummer to.

Hendes stedfar er den grønlandske musiker og politiker Per Berthelsen, der i 1970'erne var med til at danne den progressive rockgruppe Sumé.

I Tved Kirke vil Julie Berthelsen sammen med pianist Carl Ulrik Munk-Andersen byde på kendte danske evergreens, popnumre samt et par grønlandske sange.

Carl Ulrik Munk-Andersen er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium. Til daglig er han organist ved Taarbæk Kirke og spiller derudover årligt et stort antal koncerter som akkompagnatør for bl.a. Kurt Ravn, Per Nielsen, Stig Rossen, Julie Berthelsen m.fl. og er tillige pianist i DR-underholdningsorkestret. Carl Ulrik Munk-Andersen har komponeret / dirigeret / arrangeret musik til radio og TV, teater og film.

Koncerten begynder klokken 19.30.

Fakta

Billetter á 150 kr. kan købes i Tved Brugs, hos slagter Kruse i Tved, og hos Jens Kruse på tlf. 86 35 10 30. Der er kun adgang med billet

Publiceret 09 August 2019 10:00