Kom og oplev den kendte arkitekt Kai-Uwe Bergmann, partner i BIG - Bjarke Ingels Groups afdeling in New York, når han 19. august kommer til Ebeltoft. Pressefoto

Kom og oplev den kendte arkitekt Kai-Uwe Bergmann, partner i BIG - Bjarke Ingels Groups afdeling in New York, når han 19. august kommer til Ebeltoft. Pressefoto

International BIG-arkitekt gæster Ebeltoft

Mandag 19. august får Ebeltoft besøg af Kai-Uwe Bergmann, arkitekt og partner i Bjarke Ingels Group (BIG)

ARKITEKTUR Syddjurs Kommunes Billedkunstråd inviterer mandag 19. august kl. 19.30 til "Samtaler om kunst" med arkitekten Kai-Uwe Bergmann, der til daglig bor i New York og er leder af forretningsudviklingsafdelingen i BIG, der arbejder med projekter i over 25 lande.

Kai-Uwe arbejder i øjeblikket med et stort projekt omkring beskyttelsen af Manhattans kystlinje samtidig med, at han underviser på University of Florida, New School of Arcitecture i San Diego og University of Virginia.

Bjarke Ingels Group (BIG) har base i København, New York og London, og huser både arkitekter, designere, urbanister, landskabsdesignere, interiør- og produktdesignere og opfindere.

BIG er involveret i mange projekter i både Europa, Nordamerika, Asien og Mellemøsten. BIGs arkitektur bygger på omhyggelige analyser af hvordan det nutidige liv konstant udvikler og ændrer sig og har gennem tiden vundet et utal af internationale priser for deres innovative arkitektoniske løsninger. BIG er i Danmark især kendt for LEGO House og den spektakulære trilogi i Ørestad, Bjerget, 8-tallet og VM husene, og er arkitekterne bag blandt andet det ny World Trade Center på Lower Manhatten og Googles nye hovedkontor i Californien.

Som arkitekt og partner i BIG har Kai-Uwe Bergmann været med til at gennemføre store projekter over hele kloden.

I Ebeltoft vil Kai-Uwe både fortælle lidt om sine projekter i BIG, men også mere generelt om, hvordan han arbejder med materialer og arkitektur.

Billedkunstrådet, der står bag "Samtaler om kunst",

afholder årligt to "Samtaler om kunst", som hver gang fokuserer på enten et bestemt emne, en kunstart, en kunstner eller andet.

Det er gratis at deltage i arrangementerne, og der er mulighed for at købe en lille forfriskning.

"Samtaler om kunst" med Kai-Uwe Bergmann finder i Fregatten Jyllands auditorium.

Arrangementet foregår på engelsk,.

-feldt

Publiceret 17 August 2019 09:30