Stor mand, stor stemme. Ivan Pedersen, den Laban, still going strong og med på programmet til Liv i Forsamlingshusene. Pressefoto

Stor mand, stor stemme. Ivan Pedersen, den Laban, still going strong og med på programmet til Liv i Forsamlingshusene. Pressefoto

Foredrag og musik skal fylde forsamlingshusene

'Liv i Forsamlingshusene' byder på 30 kulturelle arrangementer

Forsamlingshuse Efteråret står for døren, og det gør 'Liv i Forsamlingshusene' også med 30 kulturelle arrangementer i 30 forsamlingshuse fra midt i september til 1. februar.

'Liv i Forsamlingshusene' drives af Syd- og Norddjurs Kommuner i fællesskab og koordineres af Bo Jacobsen. Projektet er med til at præsentere en masse muligheder for at opleve kultur, musik og foredrag i tæt nærvær med kunstnerne i de hyggelige huse.

Lokale ideer og ønsker

Programmet er blevet til på baggrund af lokale ideer og ønsker, og her kan man blandt andet finde en række foredrag som for eksempel 'Klimaændringer' med Jesper Theilgaard, 'Jorden rundt i el-bil' med Nina & Hjalte, Sirius Patruljen, Livlægen på Kongeskibet Dannebrog, Sandheden om NordKorea med flere.

Man kan også opleve koncerter med navne som Ivan Pedersen Trio, Jane & Shane, Tamra Rosanes og Lasse & Mathilde. Af de nyere navne på plakaten kan nævnes Barrow, Søren Krogh, Anders Gantriis, Hvalfugl og The Blackbirds med klassiske Beatles sange.

Der præsenteres desuden sikre hits som John Mogensen Live, Johnny Cash Band, Elvis- og bluesaftener.

Som noget nyt kan man desuden opleve 'Dancing Queens' med ABBA Show og 'Den syngende bager'.

Bestyrelser og venner af husene sørger for at gøre aftenerne til noget særligt, hvor der både er underholdning af høj kvalitet, god mad og masser af stemning.

"Vi er meget stolte og glade for Liv i forsamlingshusene, som giver vores borgere mulighed for at opleve en lang række kulturoplevelser i deres nærmiljø. Projektet er med til at aktivere de mange frivillige kræfter i landsbyerne, som engagerer sig og er med til at styrke det lokale sammenhold," siger formand for plan, udvikling og kultur i Syddjurs Kommune Riber Hog Anthonsen i en pressemeddelelse.

Husstandsomdeles ikke

Programfolderen bliver ikke husstandsomdelt, men kan fra uge 35 afhentes på bibliotekerne i de to kommuner eller ved henvendelse til det lokale forsamlingshus.

Man kan følge med på www.liviforsamlingshusene.dk, og arrangementerne annonceres desuden i lokalaviserne.

jesl

Publiceret 30 August 2019 15:00