Sussi og Leo optræder på Ebeltoft Park Hotel

Der er lagt op til fest, når Sussi og Leo optræder lørdag d. 14 september på Ebeltoft Park Hotel.

Af
Katharina Andersen

Ebeltoft Lørdag d. 14 september gæster Sussi og Leo Ebeltoft Park hotel til en festlig koncert, fortæller direktør Jesper Petersen, der længe har ønsket at præsentere duoen for hotelgæsterne.

"Der vil være en stor, lækker buffet, inden Sussi og Leo spiller op til fest, og der er stadig få ledige billetter og værelser," siger han.

Direktøren hos Ebeltoft Park hotel glæder sig da også lidt ekstra til netop denne koncert, for han har en speciel oplevelse med Sussi og Leo, forklarer han.

"Jeg har personligt oplevet Sussi og Leo på det oprindelige Skansen for mere end 20 år siden. Det var en oplevelse i sig selv, så da jeg selv blev restauratør på det kendte spille og dansested, Damhuskroen, i Rødovre, så hyrede jeg dem hvert år, mens jeg havde det sted. Altid med succes," siger han.

Vild med sine fans

Jesper Petersen fortæller også, at der altid var en særlig stemning, når Sussi og Leo gik på scenen.

"Folk elsker dem, og de er så søde og rare at være sammen med, for de er meget imødekommende overfor deres fans. Specielt til den efterfølgende 'cermoni', hvor man kan få deres autografer på alt muligt, man selv har medbragt," siger han.

Med årene har han selv fået et godt forhold til de to musikere, og det hele startede faktisk med en fælles interesse. For Jesper Petersen har ved siden af sit virke som direktør på Ebeltoft Park Hotel en mindre virksomhed, hvor han sælger piber og cigarer.

"Jeg overraskede engang Leo backstage på Damhuskroen. Jeg vidste, at Leo røg pibe, så jeg ville forære ham en pibe af den danske pibemager Erik Nørding, og det blev han meget beæret over. Nogle år senere havde jeg en lille stand på et pibeshow i København, og her kiggede Sussi & Leo helt uventet forbi. Det var et par år efter, jeg var stoppet på Damhuskroen, men de kunne naturligvis godt huske mig," siger han.

Altid førstevalget

På Damhuskroen har Jesper Petersen hyret utallige bands og musikere gennem tiden, men han er ikke i tvivl om, at det netop er Sussi og Leo, der skal optræde på Ebeltoft Park Hotel som efterårsunderholdning.

"Jeg glæder mig helt vildt til at gense dem nu her og opleve den fest, de kan skabe," siger han.

Det er stadig relativt nyt for Jesper Petersen at stå i spidsen for Ebeltoft Park Hotel, men livemusikken er en stor del af relanceringen af hotellet, der de seneste mange år har haft mange skiftende forpagtere.

Jesper Petersen har selv været i branchen i mange år, specielt i København, hvor han siden 1998 har haft fast adresse. Her har han drevet flere mindre og større restaurationer og har også tidligere været forpagter.

Publiceret 05 September 2019 18:30