Bodil Martinsen appellerer til, at mange Hornslet borgere vil bidrage til en indsamling søndag 17. november i lokalområdet til fordel for social udsatte i samme område. Foto: Morten Bay-Mortensen

Bodil Martinsen appellerer til, at mange Hornslet borgere vil bidrage til en indsamling søndag 17. november i lokalområdet til fordel for social udsatte i samme område. Foto: Morten Bay-Mortensen

Bodil efterlyser friske frivillige til et søndagsjob

Af
Morten Bay-Mortensen

Kirkens Korshær står bag en lang række af de populære genbrugsbutikker, som hvert år tjener tusindvis af kroner ind til korshærens arbejde blandt socialt udsatte. Det sker også fra butikkerne på Djursland. Nu sætter Bodil Martinsen sig i spidsen for, at der fra Hornslet-området kan lægges endnu et beløb til hjælpearbejdet, nemlig via en husstandsindsamling søndag den 17. november fra kl. 10. Til det har hun brug for frivillige, der vil gå en runde med indsamlingsbøssen.

Bodil Martinsen forklarer: ”I uge 46 bliver der afholdt såkaldte Korshærsdage, som lægger op til, at vi lokalt sætter nogle initiativer i gang. Tidligere var vi med i en landsdækkende kampagne for indsamlingen, men det er nu lagt ud til os i lokalområderne. Det er i den sammenhæng, at jeg er på banen. For mig giver det mening at støtte korshærsarbejdet med at samle ind i nærområdet, men jeg må naturligvis have nogen til at hjælpe med at stemme dørklokker”, siger hun med et smil. Og tilføjer: ”Det, der også motiverer mig, er, at pengene fra vores indsamling i Hornslet og omegn går ubeskåret til det lokale arbejde for socialt udsatte mennesker”.

Bodil Martinsen opfordrer derfor alle til at overveje at melde sig som indsamler og bruge et par timer af deres søndag til et godt formål. Indsamlingen går ud fra Hornslet Sognegård fra kl. 10, og Bodil Martinsen er tovholder dagen igennem. Hun sørger for ruter, udlevering af indsamlingsbøsser samt lidt mundgodt før og efter turen med indsamlingsbøssen. Der vil hverken mangle rundstykker om formiddagen eller varm suppe efter turen, lover hun.

FAKTA

  • Bodil Martinsen kan kontaktes på 4011 5107 og e-mail: bodilmartinsen.elk@gmail.com

Publiceret 08 November 2019 19:30