Der er nu mulighed for at søge om kontorplads i arbejdsfællesskabet M8, der rykker ind i Maltfabrikkens historiske rammer 1. marts. Pressefoto

Der er nu mulighed for at søge om kontorplads i arbejdsfællesskabet M8, der rykker ind i Maltfabrikkens historiske rammer 1. marts. Pressefoto

Arbejdsfællesskab søger kreative medlemmer

Maltfabrikken åbner for ansøgere til kontorpladser fra marts

ebeltoft Der er nu mulighed for at søge om kontorplads i Maltfabrikkens arbejdsfællesskab M8, som pr. 1. marts 2020 skifter kontormiljøet i Ebeltofts gamle posthus ud med lokaler i historiske rammer i den røde fabriksbygning.

M8 har plads til såvel enkeltpersoner som små firmaer, der kan se sig selv i arbejdsfællesskabets profil, skriver M8 i en pressemeddelelse.

Ambitionerne for M8 er at skabe et stærkt arbejdsfællesskab med høj grad af faglighed og forskelligartede kompetencer blandt medlemmerne, og at blive et miljø, hvor man gerne samarbejder om større opgaver.

"M8 skal være et arbejdsfællesskab, der kan rumme store ideér, dyb koncentration, stærke tværfaglige samarbejder og masser af professionalisme, ild og glæde. Vores vision er, at M8 skal være et kreativt miljø, hvor både det faglige og sociale sammenhold står i centrum," udtaler projektleder for M8 Nina Knoblauch-Larsen i pressemeddelelsen.

"En af de største kvaliteter ved et velfungerende arbejdsfællesskab er, at det giver mulighed for at have nogle nære samarbejdsrelationer og et kollegialt fællesskab, som man ofte savner som iværksætter eller helt lille virksomhed. Vi har plads til både den veletablerede lille virksomhed og til den helt nystartede iværksætter - hvis bare de har lyst til at være M8-kolleger, fortsætter hun.

Fast plads eller flyver

Der er mulighed for at søge om en fast plads med eget skrivebord og adgang til kontoret døgnet rundt, eller om en flyverplads med adgang til fælles faciliteter tre dage ugentligt.

Vælger man at have fast plads, får man samtidig mulighed for at benytte sig af M8’s nyetablerede samarbejde med arbejdsfællesskaberne HIVE i Aarhus og Skrå i København.

"Vi håber på at tiltrække nogle af dem, som måske lige nu går og overvejer at flytte til Syddjurs, fordi her er et voksende iværksættermiljø, men som også er i tvivl, fordi springet fra by til land kan virke stort. Gennem samarbejdet med Hive og Skrå håber vi på at få skabt et netværk, som kan gøre det lettere at nå kunder eller samarbejdspartnere flere steder i landet," fortæller Nina Knoblauch-Larsen.

jesl

Publiceret 01 January 2020 20:30