Daria Campeotto, Dorthe Kollo og en række andre kendte og populære kunstnere medvirker ved Dansk Slager Parade. Pressefoto

Daria Campeotto, Dorthe Kollo og en række andre kendte og populære kunstnere medvirker ved Dansk Slager Parade. Pressefoto

Populært dansktopshow i Fuglsøcentret

Dansk Slager Parade kommer nu for første gang til Djursland

fuglsø I årevis er Djursland blevet forbigået, når det kommer til landets største og populæreste dansktopshow, Dansk Slager Parade. Dette på trods af den store succes som showet har haft i resten af Danmark igennem 23 år, så har ingen af de lokale arrangører vist interesse for showet før nu. Fuglsøcentret står nemlig bag showet her på egnen, således at alle med interesse for et godt show og denne populære genre, ikke længere skal rejse så langt for at opleve det.

“Selvfølgelig skal vi have et dansktopshow af denne kaliber her på Djursland,” fortæller direktøren Peter Brinks, der har købt showet til hans spillested i de smukke Mols Bjerge, i en pressemeddelelse.

Stjernespækket show

Showet har ikoner som Dorthe Kollo og Dario Campeotto på plakaten. Og selv om han fyldte 80 sidste år, og hun væltede Berlin helt tilbage i 1968, så er det stadig den samme elektricitet, der fylder koncertsalene, når de går på scenen.

Dario Campeotto blev verdensberømt i hele Danmark, da han i 1961 væltede Fredericia Teater ved at indtage en suveræn 1. plads med 'Angelique'. Og publikum kan glæde sig til, at Dorthe Kollo vender tilbage til scenen i Dansk Slager Parade efter en pause på 13 år.

“Som altid giver vi også publikum muligheden for at få sig en helhedsoplevelse,” forklarer Peter Brinks, og han fortsætter:

“De, der ønsker det, kan nøjes med at købe koncertbilletten. Men hvis man vil, så tilbyder vi både overnatning med morgenmad, middage eller måske endda en gourmetmiddag. Det vil sige, at man kan gøre noget helt særligt ud af weekenden, og udover god musik også nyde naturen i den smukke nationalpark.”

I koncerten kan publikum også opleve Lise Haavik, der giver et genhør med nogle af de store grandprixhits, Anders Tind – forsanger i popgruppen 'Fenders' – der stadig er ”Vild med eventyr” og Anna Novik, som på næsten magisk vis via TV har fundet vej ind i de danske stuer. Klaus & Servants bakker alle solisterne op, og Karin Strand-Holm, som man vil kende fra DK4, er konferencier.

Koncerten finder sted 28. februar.

gs

Publiceret 22 January 2020 15:00