Interview med Allan Olsen. Allan Olsen er en dansk sanger, sangskriver, guitarist og forfatter født i 1956 i Frederikshavn.

Interview med Allan Olsen. Allan Olsen er en dansk sanger, sangskriver, guitarist og forfatter født i 1956 i Frederikshavn.

Allan Olsen i udsolgt koncert i Rodskov

En turné, der startede i september er snart slut

Rodskov Nu afslutter Allan Olsen sin turne 'Olsen på afveje' med en af de sidste koncerte ved et besøg i Rodskov, 27. februar. Turneen startede i september sidste år og har bestået af 49 koncerter med i alt 6.685 billetter.

Ideen til den omfattende turne opstod i kølvandet på Allan Olsens erindringsbøger, som begge fortæller om, at Olsens liv har formet sig som en lang bevægelse mellem randområderne og pulsen i storbyen.

Derfor begav den garvede sanger og sangskriver sig ud på en omfattende turné i Danmarks mindre og mere oversete byer.

Sangskriver og forfatter Allan Olsen fortalte ved starten af turnéen, hvor han udelukkende kom til at optræde i forsamlingshuse i landets helt små byer. Landsbyer som for eksempel Nordby, Løjt og Glyngøre har det med at blive overset, når det angår større koncertnavne.

"Jeg har tilbragt det meste af livet med at passere igennem og forbi, på vej til Næstved fra Slagelse, på vej fra Ribe til Flensborg, eller fra Fåborg til Nyborg. Gennem små landsbyer og flækker, men som regel bare igennem og forbi. Et 'Velkommen'-skilt, og øjeblikket efter, et skilt med 'Tak for besøget'." Koncerten i Rodskov har været udsolgt længe.

CV

Publiceret 22 February 2020 19:00