Rollerne i årets revy spilles af Jens Kruse, Christa Egense, Kasper Nissen, Berit Riddermann, Gudik Plews, Marianne Bie og Carina Gorbatiuk.

Rollerne i årets revy spilles af Jens Kruse, Christa Egense, Kasper Nissen, Berit Riddermann, Gudik Plews, Marianne Bie og Carina Gorbatiuk.

Den 'bedste revy i Tved' snart klar til rampelyset

Molsamatørerne arbejder på højtryk for at færdiggøre årets Molsrevy, der bærer titlen 'Bedst i byen'

Mols Endelig er det igen tid til revy i Tved, når Molsamatørerne lancerer årets latterkramper. En revy er på tegnebrættet, og det i et nyt og interessant format.

Siden august 2019 har revy-holdet arbejdet på at skrive materiale, der tager afsæt i livets og virkelighedens mange løjerligheder, og ifølge Molsamatørerne bliver det ikke kedeligt. Revyen 'Bedst i byen' bliver endnu engang et klassisk mix af sange, monologer, dialoger og gakkede påhit, og uden at røbe for meget, løfter Molsamatørerne lidt af sløret for det, som publikum kan forvente bliver taget under kærlig behandling i showet.

Et langstrakt forløb om Brexit er afsluttet og Boris Johnson står som sejrherre. Klimakampen er nærmest dagligt i mediernes søgelys. Og hvad med de nye 'lovebirds' - Inger Støjberg og Jakob Ellemann Jensen - har de et crush på hinanden?

"Derudover hylder vi som altid den lokale og eksistentielle mangfoldighed i flere af vores numre, og vi håber, at publikum igen i år får en god oplevelse og et godt grin," siger Christa Egense, der fortsat er revyholdets koordinator.

Revyholdet består i år af gamle kendinge: Berit Riddermann, Christa Egense, Stine Dam, Marianne Bie, Kasper Nissen og Jens Kruse der alle gør det på de skrå brædder. Også friske kræfter er stødt til ensemblet, idet Carina Gorbatiuk og Gudik Plews også kaster om sig med svedige replikker og lækre harmonier.

Kapelmester og klaverbokser er Jens Peter Frisenette der akkompagneres af Chris Nunan på guitar. For lyd og lys står Flemming Hvid og Konrad Kriescher, mens Pia Grandt er suffløse. Scenemester og teatertømrer er den til alle tider opbyggelige blæksprutte, Niels Peter Sørensen, og for første gang i mange år har Molsrevyen fået fingrene i en instruktør. Teatermanden Hans Nørregaard har det forkromede overblik og strøer om sig med guldkorn til spillerne på scenen.

Molsamatørerne spiller revyen i Tved forsamlingshus, med premiere fredag 28. februar. Forestillingen spiller endvidere lørdag 29. februar, torsdag 5. og fredag 6. marts. Alle dage kl. 19.30. Billetter kan bestilles ved henvendelse til Tved forsamlingshus.

CV

Publiceret 22 February 2020 20:30