Oliver Funch må vente med at finde ud af, om han vinder Talentprisen ved Syddjurs Award 2020. Animation: Anne Steen, Impact

Oliver Funch må vente med at finde ud af, om han vinder Talentprisen ved Syddjurs Award 2020. Animation: Anne Steen, Impact

COVID-19: Syddjurs Award 2020 udskydes

Torsdagens arrangement i Rønde Idrætscenter flyttes til senere på året

Af
Lars Norman Thomsen

Helt som ventet har Syddjurs Kommunes ledelse besluttet at pille en række arrangementer af kalenderen for at mindske smittespredning af COVID-19.

Vurderingen er baseret på Sundhedsstyrelsens anbefaling om at mindske risikoen for smittespredning af COVID-19 ved alle arrangementer, og ud fra en konkret risikovurdering, oplyser Syddjurs Kommunes direktion.

Det går ud over torsdagens længe planlagte Syddjurs Award 2020 med forventede 5-600 gæster i Rønde Idrætscenter.

Arrangørerne af Syddjurs Award 2020, herunder Adresseavisen Syddjurs, er enige om at afvikle arrangementet senere på året. En dato meldes ud, når det er muligt, så det planlagte show kan gennemføres.

Arrangørerne af Syddjurs Award 2020 bakker fuldt ud op om henstillingen fra Syddjurs Kommunes direktion.

Større arrangementer på kommunens institutioner, herunder skolefester er tillige blevet aflyst.

Distriktsrådenes Årsmøde 2. april 2020 og Borgermøder i tilknytning til høring af kommuneplan 2020 er også pillet af brættet.

Det samme gælder også en række private arrangementer.

Helt sikkert det planlagte borgermøde på Mols og Helgenæs, hvor det var planen at give en foreløbig status på projektet, der handler om opførelse af Knudepunktet.

Publiceret 10 March 2020 18:30