Ole Frimer og band var på plakaten i 2019 til den første udgave af Blådalen. Måske er de det igen i 2021, når festivalen i skolegården i Skørring afvikles igen. Arkivfoto

Ole Frimer og band var på plakaten i 2019 til den første udgave af Blådalen. Måske er de det igen i 2021, når festivalen i skolegården i Skørring afvikles igen. Arkivfoto

Blådalen: Covid-19 aflyser bluesfestival i 2020

Styregruppen bag festivalen i skolegården på Skørring Skole enige om at pille Blådalen af programmet i år og vente til 2021

Af
Lars Norman Thomsen

Der bliver ingen gentagelse af Blådalen i 2020.

Styregruppen bag det nye kultur- og festivalprojekt i Ådalen, der debuterede i august 2019 og som er udsprunget af landsbyklyngen Liv i Ådalen, har valgt ikke at lave noget tilsvarende i år.

"Det er selvfølgelig corona-situationen, som vi ikke kender omfanget af endnu," siger Kirsten Kilpatrick Parnset fra styregruppen.

"Ud over, at det vanskeliggør planlægningen, så har vi en formodning om, at såfremt vi må afholde større arrangementer til den tid, så bliver august-weekenderne travle med udskudte konfirmationer, diverse øvrige familiefester, andre udskudte musik-/kulturarrangementer og lignende, og vi er meget afhængige af at få så mange gæster, som muligt."

Sidste år blev der spillet blues i skolegården på Ådalsskolen den sidste lørdag i august i tidsrummet klokken 15.30-23. Fine navne som ”flesh to string” guitaristen Ole Frimer, bosiddende i Ryomgård, H.P. Lange, bosiddende i Termestrup og den herboende dansk-amerikaner Billy Cross, kendt fra Delta Cross Band, CV Jørgensen og en berømt tour som førsteguitarist hos selveste Bob Dylan, stod øverst på plakaten.

Hertil kom Ådalens dramahold, Kulturskolens Blæs og Rock og Jens Billes Børneblues.

"Vi tænker, det er rettidig omhu, men det er godt nok træls. Vi er der selvfølgelig igen til næste år, forhåbentlig med samme gode program, som vi netop havde fået aftalt," siger Kirsten Kilpatrick Parnset.

Publiceret 06 April 2020 08:00