Den amerikanske film 'Bombshell - opgørets time' er på plakaten, når Kom-Bi åbner igen tirsdag aften

Den amerikanske film 'Bombshell - opgørets time' er på plakaten, når Kom-Bi åbner igen tirsdag aften

Film skal ses i biografen: Kom-Bi åbner igen tirsdag

Så er der atter mulighed for at 'få en aften i paradis' i biografen i Hornslet

Af
Lars Norman Thomsen

Alle cineaster kan igen komme i biografen. Kom-Bi i Hornslets midte åbner igen tirsdag 26. maj.

Det sker i behørig respekt for sundhedsmyndighedernes retningslinjer.

"Vi har naturligvis fokus på publikums sikkerhed og har derfor øget rengøringen både inden og mellem forestillingerne. Vi har selvfølgelig håndsprit og engangshandsker stående fremme i caféen," lover Kom-Bi.

I biografsalene vil der være et ledigt sæde til sidemanden til både højre og venstre. Familier, ægtefæller, kærestepar osv. må dog gerne sidde ved siden af hinanden, men som udgangspunkt sælges alle billetter med 'luft' til sidemanden.

I caféen vil der være færre borde og stole end normalt, så biografen ikke konflikter med afstandskravene. Biografens personale vil desuden være opmærksom på, at der ikke opstår kødannelse.

På tirsdagens program er den amerikanske film 'Bombshell - opgørets time' - manuskriptet er skrevet af Charles Randolph, der også stod bag den oscarbelønnede ’The Big Short’. Han tager her fat på de amerikanske medier, en række stærke kvinders kamp for retfærdighed, Trumps vej til magten og den spæde start på den bevægelse, der senere blev kendt som #metoo.

Er man til fransk feel good-menu, skal man se 'De særlige', som også ruller over lærredet på åbningsaftenen. En fiktions-film om børn og unge med autisme.

Det er Éric Toledano og Olivier Nakache, som er bagmændene til filmen, som var det til 'De urørlige' i 2011.

Publiceret 24 May 2020 18:00