The Mumes er ved at varme op til fredagens koncert på Marie Magdalene Centret. Foto: Flemming Mechlenborg

The Mumes er ved at varme op til fredagens koncert på Marie Magdalene Centret. Foto: Flemming Mechlenborg

Så er der koncert: The Mumes sparker Covid-19 til hjørne på Marie Magdalene Centret

I dag fredag klokken 11 bliver det næsten som at være på sin egen årlige festival i juni måned

Af
Lars Norman Thomsen

Musik & Medieværkstedet i Aarhus har sendt, med støtte fra Sølund Musik-Festival, deres band The Mumes ud på en musikalsk hjertevarmende tur. Med hele 12 koncerter på 12 bosteder spredt ud over Jylland og Fyn - på blot 6 dage.

"En musikalsk karavane hvor der kysses og krammes i rå mængder (på afstand), og hvor de kærlige håndtegn står i kø for at blive kastet til musikerne, pædagoger, venner og familie," lyder det i forskræppet til koncerterne.

"Rigtig mange af vores udviklingshæmmede medborgere oplever, at de årlige højdepunkter udsættes til 2021. For mange føles sommeren ødelagt. Mennesker med udviklingshæmning har ikke selv resurserne til at få etableret alternativer, så deres sommer kan blive spændende og interessant. Ensomhed, nærvær og fysisk kontakt bliver en ubehagelig følgesvend, når man ikke forstår, hvorfor man ikke må komme til koncert, udflugter eller kramme," siger daglig leder af Musik & Medieværkstedet, Jesper Gadegaard.

I dag fredag 12. juni vender The Mumes op og ned på Marie Magdalene Centret, hvor musikken spiller fra klokken 11.

Dagen bliver krydret med pølser på grill, kolde drikke, is samt af kaffe og kage – det bliver næsten som at være på sin egen årlige festival i juni måned.

Publiceret 12 June 2020 08:30