Fuldfed familiefar forvilder sig ind på den danske sangskriver scene.

Fuldfed familiefar forvilder sig ind på den danske sangskriver scene. "Jordnære sange og historier med base i hverdagen fra barn til gammel med opvækst i og omkring UdkantsDanmark - eller som vi kalder det 'Centrum', nærmere betegnet Mols Bjerge," lyder det fra manden selv, Sinon Laursen, med kunstnernavnet Simmond

The Hillbillies forsanger klar med en ægte popsang eller flere

Sangeren, sangskriveren og guitaristen Simon Laursen aktuel med spritny single 20. juni

Af
Lars Norman Thomsen

MOLS Bandet The Hillbillies har stolte rødder i og omkring Mols Bjerge og har sørget for, at mangen en lokal begivenhed eller fest lige fik et afgørende pift.

Bandet blev stiftet tilbage i 2000, og forsanger og guitarist Simon Laursen, en af grundlæggerne The Hillbillies, har været med hele vejen plus, at han også har medvirket i andre musikalske sammenhænge.

The Hillbillies ved flere lejligheder været backingband for prominente navne som Johnny Madsen, Peter Belli og Ivan Pedersen

Forkærligheden for støvet og håndspillet amerikansk rockmusik med reminiscenser fra country og navne som Bruce Springsteen, Tom Petty og John Fogerty fornægter sig ikke.

Om ikke så længe er Simon Laursen aktuel med en ny single, som han selv er mester for hele vejen.

Singlen udkommer 20. juni på Spotify og alle gængse streamingtjenester og bliver forholdsvis hurtigt fulgt op af to numre mere i løbet af de næste par måneder, fortæller Simon Laursen.

"Musikken består af danske jordnære popsange som alle kan relatere til og som har sine rødder i min opvækst, ungdomsliv, ægteskab, og familieliv på Mols."

    • Kunstnernavn: Simmond
    • Klik ind på websitet Simmond.dk og lyt til det nye popsange

Publiceret 13 June 2020 20:00