Hr. og Fru HUSH, Dorthe Gerlach og Michael Hartmann, har gennemført en velllykket familieforøgelse og er nu ude på scenerne igen. Fredag spiller duoen på Fuglsøcentret. Pressefoto

Hr. og Fru HUSH, Dorthe Gerlach og Michael Hartmann, har gennemført en velllykket familieforøgelse og er nu ude på scenerne igen. Fredag spiller duoen på Fuglsøcentret. Pressefoto

Hush, tidligere næstformand i V og ’Annemad’

Fuglsøcentret begynder august med en koncert med HUSH og en optagelse til radioprogrammet 'Dahl på Hack'

Af
Lars Norman Thomsen

FUGLSØ Fuglsøcentrets direktør Peter Brinks har på det seneste været ude med riven efter landspolitikerne og i særdeleshed kulturminister Joy Mogensen, fordi de efter direktørens mening udviser komplet mangel på forståelse for de private spillesteders prekære økonomiske situation grundet COVID-19.

Han får dog også tid til fortsat at lave koncerter og arrangementer ude i bjergene på Mols med respekt for de retningslinjer, der er opstillet i disse corona-tider.

Fuglsøcentret sparkede gang i august med en koncert med Pernille Rosendahl, tidligere forsanger i Swan Lee og i rockbandet The Storm, men nu sin egen.

Kristian Jensen

Senere, søndag 9. august, kigger Pernille Rosendahls bedre halvdel, Kristian Jensen, forbi Fuglsøcentret.

Han medvirker i en optagelse til det populære radioprogram 'Dahl på Hack' med værten Søren Dahl.

Kristian Jensen, tidligere skatteminister, udenrigsminister og finansminister, måtte i 2019 vinke farvel til drømmen om at blive formand for Venstre efter, at tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen trak ham med i faldet fra tinderne.

For rullende kameraer og med tårer i øjnene meddelte han for et år siden danskerne, at han trak sig fra sin position som næstformand i Venstre.

Siden opnåede den tidligere bankmand, gymnast, gymnastiktræner og Vild Med Dans-deltager at komme på de kulørte blades forsider, da han indledte et forhold til netop Pernille Rosendahl, ligesom han blev sat i bad standing hos Venstre og strippet for alle sine poster for at udtale sig for vidtgående om, hvem Venstre burde samarbejde med på Christiansborg. Politisk er han dog på vej til at blive taget til nåde igen.

'Madglade' Anne Hjernøe er det andet indslag denne søndag i 'Dahl på Hack'.

Blide Dorthe

Fredag 7. august er det et andet par, der går på scenen i Fuglsøcentret.

Duoen HUSH med sangeren Dorthe Gerlach med den blide, smukke og anderledes stemme bakket op af ægtefællen - guitaristen Michael Hartmann.

Duoen brød igennem i 2004 med debutalbummet 'A Lifetime' og har siden fundet deres helt eget ståsted på den danske musikscene. Med over 100.000 solgte albums er de en af DK’s største succeser inden for genren folk/countrypop/americana.

FAKTA

Sådan forløber optagelsen af 'Dahl på Hack' på Fuglsøcentret 9. august:

  • Kl. 10.00 – 10.30 Ankomst
  • Kl. 10.30 – 11.00 Brunch
  • Kl. 11.00 – 12.00 'Dahl på Hack' – første optagelse
  • Kl. 12.00 – 12.20 Pause
  • Kl. 12.20 – 13.00 'Dahl på Hack' – anden optagelse
  • Kl. 13.00 Optagelserne er afsluttet og arrangementet slutter

Publiceret 06 August 2020 15:00