En mulig fremtid for fremtidens mødested i Ådalen

En mulig fremtid for fremtidens mødested i Ådalen

Ådalen inviterer en tur i drømmenes teater

Informationsmøde om Ådalens fremtidige mødested 'Fra Vugge til Krukke' i skolegården på Ådalsskolen

Af
Lars Norman Thomsen

ÅDALEN Kom og se skitserne til Ådalens fremtidige mødested, lyder det i invitationen til borgerne i det geografisk store område fra Styregruppen for Mødestedsprojektet 'Fra Vugge til Krukke'.

Skitserne præsenteres i skolegården på Ådalsskolen onsdag 2. september

I august 2017 blev Landsbyklyngen Liv i Ådalen optaget i kampagnen Landsbyklynger, og det er i det forum, at 'Fra Vugge til Krukke' er skabt.

Formålet med landsbyklyngen er, som navnet siger, at skabe liv i Ådalen for på den måde at sikre en positiv udvikling af området i fremtiden.

Ådalsområdet er derfor i dag bygget op omkring en række mindre landsbyer med hver deres forsamlingshuse og borgerforeninger samt en række tværgående fællesskaber som eksempelvis IFÅ, Ådalshallen, Ådalsskolen og Børnehuset.

Nu er det tid til at prioritere. Borgerne kan få indflydelse på prioriteringerne og den endelige udformning af Ådalens fremtidige mødested.

"Vi drømmer om et så godt og visionært projekt, så det nye mødested kan få 4,5 millioner fra Realdania og Lokale- og Anlægsfonden, til realisering," anfører Styregruppen, der består af Lars Breum, Carl Høj Laursen og proceskonsulent Dorthe Lyk. Arkitekten, repræsentanter fra styregruppen og lokale ildsjæle vil fortælle om projektet. Bogbussen, krolfholdet, ungdomskluppen, IFÅ og spejderne vil byde på aktiviteter, der kan få pulsen i vejret på selv den mest veltrænede.

FAKTA

Program:

Ved ankomsten, får alle fremmødte et kort over området med alle aktiviteterne tegnet ind.

  • Fra 16 til 17.30 er alle aktiviteter, informations- og drømmeposter åbne for besøg
  • 17.30 opsamling i hallen
  • Kl 18.00 fællesspisning for tilmeldte

Projektet er støttet af Realdania og Lokal- og Anlægsfonden LOA

Publiceret 28 August 2020 09:00