Årets plakat, som kan købes i Maltfabrikkens velkomst eller efter aftale med Rampen. På den måde kan man være med til at støtte Rampen og deres festival.

Årets plakat, som kan købes i Maltfabrikkens velkomst eller efter aftale med Rampen. På den måde kan man være med til at støtte Rampen og deres festival.

Blue Ocean Music Festival 2020 samler byen til festival

Musik med blandt andet Thomas Buttenschøn, Emil Kruse og Noah Carter

festival For 6. år i træk afvikler Rampen Ebeltoft lørdag 12. september kl. 14-23 den årlige alkoholfrie Blue Ocean Music Festival - en endagsfestival, der vil samle hele byen til autentisk festivalstemning.

I år er musikken en kombination af lokale og større bands. Foruden Emil Kruse, Noah Carter og Thomas Buttenschøn kan man opleve WEGOGO, Rottejazz, SHE og EggHeads.

"Det bliver en dag med god musik, sensommervibes, skøn mad og glade mennesker. Der vil være små madboder med mulighed for at købe lækre snacks, kaffe, is og aftensmad fra SMAG," lyder det fra arrangørerne i en pressemeddelelse.

Udsolgt

Grundet covid-19 er der kun plads til 100 gæster og de 100 billetter er allerede afsat. Arrangørerne takker for opbakningen og opfordrer alle de, der ikke nåede at få billet, til at komme og lytte med på afstand fra maltgården.

Eventuelt kan man være heldig at få fingrene i en halvdagsbillet, hvis nogle går før tid. Følg med på facebookbegivenheden 'Blue Ocean Music Festival 2020' for at få besked, hvis der kommer halvdagsbilletter til salg i løbet af dagen, lyder opfordringen fra arrangørerne.

Samvær i højsædet

Rampen ønsker at skabe en ungdomskultur, hvor samværet er i højsædet, derfor er alle Rampens events alkoholfrie, hvilket også gælder festivalen.

Rampen er en ungdomsorganisation af frivillige mellem 16 og 25, bestående af cirka 15 aktive medlemmer. Rampen arrangerer forskellige events, lige fra koncerter til skate contests, inspirerende foredrag, secondhand tøjmarkeder, stand-up komedie, hvor blandt andet Ruben Søltoft gæstede i december.

Rampen ønsker at skabe et kulturelt miljø, hvor unge kan nyde hinandens selskab uden at det skal koste alt for meget, og uden at det er alkoholen, der skal være i fokus. Det er et alternativt samlingssted og kulturhus primært for unge i alderen 16+.

Skateparken ude foran Rampen er for alle.

gs

Publiceret 12 September 2020 12:01