Formand for Syddjurs Teaterforening Liselotte Schlægelberger (tv.) og kasserer Kirsten Frederiksen har i år haft fokus på at få flere aldersgrupper ind og se teater. Foto: Lars Norman Thomsen

Formand for Syddjurs Teaterforening Liselotte Schlægelberger (tv.) og kasserer Kirsten Frederiksen har i år haft fokus på at få flere aldersgrupper ind og se teater. Foto: Lars Norman Thomsen

Bestyrelsesformand takker af hos Syddjurs Teaterforening

Liselotte Schlægelberger, Ugelbølle, genopstiller ikke til bestyrelsen på den kommende generalforsamling

Af
Lars Norman Thomsen

KULTUR Syddjurs Teaterforening drives af frivillige, der synes, at godt professionelt teater skal kunne opleves på Djursland.

Foreningen er klar til en ny sæson 2020-2021 med forestillingen 'W/hole' med Teater Rapid Eye 24. september klokken 19.00 på KulturHotellet i Rønde.

Grundet corona-restriktioner er der kun adgang for 50 personer til forestillingen. Derfor foregår den efterfølgende generalforsamling afholdes i den store GeoboXen på Rønde Gymnasium fra klokken 20.15.

"Vi håber på et godt fremmøde til generalforsamlingen, fordi der skal vælges flere nye medlemmer til bestyrelsen," siger formand Liselotte Schlægelberger.

Hun genopstiller ikke til bestyrelsen og stopper dermed også som formand.

Corona driller

Bestyrelsen ser frem til i den kommende sæson at præsentere publikum for et spændende og alsidigt program, hvor der er også forestillinger for dem, der holder af det kendte repertoire – herunder Figaros med deres udgave af 'De tre Musketerer'.

"Det bliver spændende at se, hvordan de lever op til sidste sæsons succesforestilling 'Elverhøj – men tonen er lav!', siger Liselotte Schlægelberger.

Forestillingen 'Annas verden' (Det flydende teater) 2. og 3. oktober om Skagensmaleren Anna Ancher, har Syddjurs Teaterforening måttet flytte fra Rosenholm Slot grundet corana-situationen til biografen Kom-Bi i Hornslet.

"Det betyder desværre, at lidt færre vil kunne se de to forestillinger, hvilket ærgrer os, men sådan er situationen lige nu," konstaterer den snart forhenværende formand.

"Forestillingerne i årets repertoireplan er placeret geografisk flere steder i Syddjurs Kommune herunder på Kulturloftet i Ebeltoft og som nævnt i Kom–Bi, hvor vi med vores forestilling i januar i år bemærkede, at der var et yngre publikum til stede."

"Generelt har vi i planlægningen af året haft fokus på at få flere forskellige aldersgrupper ind til vores teaterforestillinger, men vi spiller dog fortsat de fleste af årets 9 forestillinger i Fuglsøcentret og på KulturHotellet i Rønde," siger Liselotte Schlægelberger.

Publiceret 16 September 2020 17:30