Århusianske 'Natural Boogie' kan opleves fredag 25. september. Pressefoto

Århusianske 'Natural Boogie' kan opleves fredag 25. september. Pressefoto

Musikken er tilbage på scenen i Kulturhotellet

Sæsonpremiere med det århusianske band 'Natural Boogie'

koncert Musikforeningen Musik-i-Rønde er igen en del af det aktive kulturliv i Rønde, efter at Covid-19 i marts lukkede ned for alle aktiviteter i MiR.

Koncerter blev aflyst, men foreningen indgik aftale med alle kunstnerne om at finde en ny dato for en koncert på Kulturhotellet. Det er derfor lykkedes at lave et genåbningsrepertoire med stort set de samme kunstnere henover efteråret og vinteren.

I samarbejde med Kulturhotellet er der lagt planer for, hvordan koncerterne kan afholdes under skyldig hensyntagen til sundhedsmyndighedernes krav om afstand og rengøring.

Der udbydes et begrænset antal billetter, men musikkvaliteten går MiR ikke på kompromis med.

Sæsonpremiere

Der blev afholdt en forpremiere på sæsonen med projektet: 'Beatfortælling' sidst i august , men den egentlige sæsonpremiere vil løbe af stablen fredag 25. september kl. 20 med det århusianske band 'Natural Boogie'.

'Natural Boogie' er en forholdsvis ny konstellation af yngre, men allerede erfarne musikere, som har fundet sammen, for at levere en bluesy kvartet med masser af spark, nerve og attitude. Gamle sange fra legendariske kunstnere som Muddy Waters, Otis Rush, Elmore James og mange flere, danner rammen for bandets energiske og rå koncerter.

Bandet består af fire mænd, som allerede har stået på de store bluesscener i flere forskellige sammenhænge. Trommeslager Mathias Rindom og guitarist Frederik Tygesen, som bl.a. spiller i Big O & The Blue Quarters, har dannet alliance med Filip Dybjerg og Morten Rune, som begge har spillet mange koncerter med Big Creek Slim og Peter Nande, m.fl.

Koncerten afholdes på Kulturhotellet i Rønde og billetter skal købes på forhånd på MiR's hjemmeside www.musikiroende.dk .

gs

Publiceret 25 September 2020 11:00