Mek Pek er blandt de optrædende kunstnere. Pressefoto

Mek Pek er blandt de optrædende kunstnere. Pressefoto

Liv i forsamlingshusene i efteråret

Oplev bl.a. Peter Viskinde, Mek Pek, Peter Vildmand og 'Jane og Shane'

Musik 'Liv i Forsamlingshusene' byder på store oplevelser her i efteråret. 'Jane & Shane' i Lime er en irsk-engelsk duo i verdensklasse. Voer får besøg af Peter Viskinde, kendt fra Malurt og Big Fat Snake. 'Åh Abe', børneshow med Mek Pek.

Nina og Hjalte besøger Hevring med foredraget 'Det gode liv på Middelhavsøerne'. Byens Hus i Mørke præsenterer et nyt ungt band 'Tundra', der spiller pop-folk musik.

Peter Vildmand synger Gasolin og 60’ermusik i Koed. En festlig irsk aften med 'Folk Friends' i Balle Borgerhus. Jan Svarrer kommer til Hammelev med sit show 'Konedøv'. Nimtofte Kulturhus inviterer til koncert med 'Kristian Lilholt Band'. Pederstrup får besøg af 'Tom Donovan', der spiller irske ballader og fortæller sjove historier. 'Blyfri 95' er et 4 mands band, der spiller Bamses Venner i Vejlby. Åstrup har besøg af Ingvar Frydkjær, sanger og guitarist, der fyrer op under en masse 60’er numre. I Lyngby kan man høre kvinde duoen 'Harvest Moon'.

'Liv i forsamlingshusene' er et samarbejde mellem Norddjurs kommune, Syddjurs kommune og Pavillonen i Grenaa for at få kulturen ud til i alle kroge af begge kommuner. 20 forsamlingshuse på hele Djursland er involveret i år. Billetter købes enten direkte fra Forsamlingshuset eller on-line fra Pavillonens hjemmeside gebyr (20 kr). gs

Publiceret 31 October 2020 13:00