Forestillingen kan opleves 1. december i Kom-Bi Hornslet kl. 15 og 18. Foto: PR

Forestillingen kan opleves 1. december i Kom-Bi Hornslet kl. 15 og 18. Foto: PR

Viva La Frida i Kombi

Forestillingen vil forsøge at give et anderledes blik på Frida Kahlo

hornslet Forestillingen 'Viva La Frida' kan opleves 1. december kl. 15 og 18 i Kom-Bi i Hornslet. Forestillingen er arrangeret af Syddjurs Teaterforening.

Frida Kahlos lillesøster Christina ser tilbage på Fridas liv. Hun lever i en dobbelt følelse af på en gang at sørge over søsterens død og føle sig befriet. Hele sit liv har hun måttet leve i sin søsters altdominerende skygge og står nu endelig på egne ben efter at have eksisteret nogenlunde usynligt bag den feterede og opmærksomhedskrævende Frida.

Forestillingen vil forsøge at give et anderledes blik på Frida Kahlo og samtidig undersøge, hvorfor den mexikanske kunstner stadig inspirerer og fascinerer verden over 65 år efter sin død.

Gennem musik, dans og tekst vil forestillingen udtrykke Frida Kahlos indre smerte og passion, som danner basis for hendes kunstneriske udtryk. Forestillingen er skrevet, skabt og spillet af skuespiller Amira Jasmina Jensen.

På grund af den meget store interesse for stykket og hensynet til corona-smitten har Syddjurs Teaterforening valgt at spille forestillingen både klokken 15 og klokken 18 i Bio-sal 2 i Kombi, Hornslet.

Efter forestillingen kl. 18 vil der være tale om et kvarters uformel samtale med kunstneren om forestillingens tilblivelse og Frida Kahlo. Der er få billetter tilbage på begge forestillinger.

Billetter kan købes go-syddjurs.dk.

Publiceret 29 November 2020 11:00