Fra 4. januar kan man igen bestille Biblioteksposer To-Go fra Syddjurs Bibliotek. Pressefoto

Fra 4. januar kan man igen bestille Biblioteksposer To-Go fra Syddjurs Bibliotek. Pressefoto

Gå ikke ned på bøger

Syddjurs Bibliotek genoptager den succesfulde service fra forårets nedlukning med Biblioteksposer To-Go

Nedlukning Med den forlængede nedlukning af blandt andet kulturinstitutioner til og med 17. januar, er der også lange udsigter til at kunne besøge dit lokale bibliotek. Men det betyder ikke, at du nødvendigvis kommer til at mangle læsestof. Fra 4. januar kan du nemlig igen bestille Biblioteksposer To-Go fra Syddjurs Bibliotek, som kan afhentes tirsdag og torsdag fra 7. januar.

Med tilbuddet om Biblioteksposer To-Go under den aktuelle nedlukning, håber Syddjurs Bibliotek at kunne bidrage til, at gøre tiden derhjemme meningsfuld og berigende for så mange som muligt. Samtidig ønsker Syddjurs Bibliotek at kunne støtte op omkring den fortsatte læselyst - også hos børn og unge, som skal hjemmeskoles i den kommende tid.

Du vælger selv

Biblioteksposer To-Go kan bestilles på Syddjurs Biblioteks hjemmeside eller ved telefonisk henvendelse fra 4. januar. Du kan ønske dig en pose med bøger indenfor specifikke genrer og emner, eller vælge noget der minder om din yndlingsforfatter og lade dig overraske. Du kan også ønske dig bestemte bøger, og du får dem med, hvis de ikke er udlånt til andre. Uanset hvad du ønsker, så lægges der vægt på at sammensætte et udvalg, der giver stor læseglæde.

Det er selvfølgelig også muligt at få lydbøger, musik, film og bøger med stor skrift eller bøger specielt til børn i en bestemt alder.

Du kan bestille biblioteksposen To-Go til afhentning på Biblioteket i Hornslet, Biblioteket i Rønde, Maltfabrikken i Ebeltoft eller Kolind+.

Når bibliotekets personale har gjort din Bibliotekspose klar, får du en besked på sms eller mail. Posen kan så afhentes tirsdag og torsdag i tidsrummet kl. 16-18. I Hornslet og Ebeltoft kan du også afhente lørdag kl. 12-14. I disse tidsrum kan du også aflevere materialer.

For at bestille en Bibliotekspose skal du være oprettet som låner på Syddjurs Bibliotek. Hvis du ikke er det i forvejen, kan du oprette dig med Nem-ID på Syddjurs Biblioteks hjemmeside.

Online er der naturligvis også fortsat åbent for blandt andet film på Fimstriben.dk og masser af e-bøger og lydbøger på eReolen. Med andre ord: Du behøver ikke at gå ned på bøger, pointerer Syddjurs Bibliotek.

gs

Publiceret 09 January 2021 20:30