Lisbeth Bisgaard Nicolajsen har mange års erfaring fra hospitalsvæsenet i Region Midtjylland. Pressefoto

Lisbeth Bisgaard Nicolajsen har mange års erfaring fra hospitalsvæsenet i Region Midtjylland. Pressefoto

Ny frivilligleder til Hjem i Hjemmet

Lisbeth Bisgaard Nicolajsen overtager posten i besøgstjenesten efter Lise Holm, der har ønsket at stoppe

Hjem i Hjemmet besøgstjenesten, under Kræftens Bekæmpelse i Syddjurs, har ved årsskiftet fået ny frivilligleder.

Den nye frivilligleder er Lisbeth Bisgaard Nicolajsen, der har mange års erfaring fra hospitalsvæsenet i Region Midtjylland. Jobbet har tidligere været varetaget af Lise Holm, som nu efter eget ønske har overdraget jobbet til Lisbeth Bisgaard Nicolajsen.

Støtte til kræftramte

Besøgstjenesten 'Hjem i Hjemmet' er et samarbejde mellem Kræftens Bekæmpelse og Syddjurs Kommune og har til opgave at støtte op om kræftpatienter og deres pårørende.

I besøgstjenesten er der tilknyttet et antal besøgsvenner, som på frivillig basis tilbyder at besøge kræftramte borgere og pårørende til kræftramte i deres hjem.

Besøgsvennerne har tid til at lytte og tale med den kræftramte og de pårørende.

Udover samtale kan besøgsvennerne tilbyde at ledsage til behandlinger, undersøgelser og kontrol samt hjælpe med småindkøb.

Alle besøgsvenner har deltaget i et patientstøttekursus hos Kræftens Bekæmpelse og har mulighed for at modtage løbende vejledning fra Kræftens Bekæmpelse, og en gang i kvartalet mødes besøgsvennerne til gensidig sparring og erfaringsudveksling.

Udover det nævnte patientstøttekursus er der også mulighed for at deltage i forskellige kurser og arbejde i Kræftens Bekæmpelse. Kunne du, eller evt. en du kender, være interesseret i at modtage hjælp fra besøgstjenesten eller være besøgsven i 'Hjem til ' er du velkommen til at kontakte den nye frivilligleder Lisbeth Bisgaard Nicolajsen, 3049 7102 eller e-mail lisbeth.nicolajsen@gmail.com .

gs

Publiceret 31 January 2021 19:30