Nyt tilbud fra biblioteket til nysgerrige læseheste

Få leveret bøger lige til døren en gang om måneden

Artiklens øverste billede

Litteratur Elsker du at læse, og har du lyst til at blive inspireret til nye læseoplevelser? Eller føler du dig isoleret eller utryg ved at komme på biblioteket og hente bestilte bogposer i denne coronatid? Så er Syddjurs Biblioteks nye tilbud, 'Læsetid', måske noget for dig.

'Læsetid' er et læseabonnement, hvor man kan få bøger bragt til døren hver måned. Tilbuddet henvender sig til både børn og voksne og er tænkt som en måde at få gode læseoplevelser ud til læseglade borgere i en tid, hvor bibliotekets bugnende boghylder ikke er så tilgængelige.

Bliv overrasket

Men det er også et tilbud, der præsenterer abonnementerne for bøger, som de måske ellers ikke kendte til eller ikke selv ville have valgt at læse. Man kan således ikke bestille specifikke titler, men i stedet lade sig overraske fra gang til gang. Tilbuddet fortsætter derfor også efter at den aktuelle corona-nedlukning slutter.

Det eneste man skal gøre for at blive Læsetids-abonnement er at udfylde en formular på Syddjurs Biblioteks hjemmeside. En gang om måneden pakker et hold dygtige bibliotekarer et særligt udvalg af bøger, som så bliver bragt lige til døren. Samtidig tages sidste måneds leverance retur.

For at blive Læsetids-abonnent skal man være bosiddende i Syddjurs Kommune og være oprettet som låner på Syddjurs Bibliotek. Der er i første omgang sat et loft på 50 abonnementer. Derfor er bare om at melde sig til, så man kan blive en af de heldige, der hver måned kan lade sig overraske af nye, skønne læseoplevelser, lyder det i pressemeddelelsen fra biblioteket.

gs

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen