Syddjurs Award: Vi hylder snart to vindere

Det store show er udsat til 2. september, men arrangørerne varmer op til, at Danmark får styr på pandemien inden sommeren er på hæld ved at kåre to prisvindere senere i denne måned

Artiklens øverste billede
Unge Oliver Funch modtog sidste år en bid af Talentprisen, som PR electronics A/S og Adresseavisen uddeler i fællesskab. Hvem skal have den i 2021?. Foto m.m. Anne Steen, Impact

SYDDJURS AWARD Arrangørerne af Syddjurs Award 2021, Rønde Idrætscenter, Adresseavisen og Syddjurs Kommune, besluttede i starten af januar at udskyde årets Syddjurs Award til 2. september.

Forhåbentlig betyder det, at der til den tid igen vil kunne inviteres en masse mennesker ind til et brag af et award-show i Rønde Idrætscenter.

To priser har fundet sine nominerede, men du kan stadig være med til at indstille kandidater til de sidste otte priser. Der er nu åbnet op for modtagelse af indstillinger til Syddjurs Award 2021, og der er deadline 20. maj.

Få en forsmag

Allerede i slutningen af april vil man dog kunne få en forsmag på showet, når arrangørerne offentliggør en film med overrækkelsen af to priser og et par musikindslag.

De to priser er:

  • ’Demo-rådets initiativpris’
  • Udvalget for plan, udvikling og kulturs ’Covid-19 Prisen’

Man vil kunne finde filmen på kommunens facebookside ’Oplev Syddjurs’ og på Adresseavisens facebookside.

Til tasterne

Der er således nomineret kandidater til to af priserne (se faktaboks), men der er stadig hele otte priser, der mangler indstillinger. Alle inviteres derfor til at indstille en person, forening, projekt, organisation eller andet, der har gjort noget godt inden for områderne kultur, fritid, idræt, folkeoplysning, natur, handicap eller kirke.

Det eneste det kræver for at indstille en kandidat, er en motiveret indstilling på et par linjer samt kontaktoplysninger på vedkommende.

Showet livetransmitteres

Når musikerne, de nominerede og konferencier Hans Dueholm, der er operasanger og Otto Lesiner tifosi, torsdag 2. september træder op på scenen, vil det ikke kun være de 6-700 publikummer i salen, der får glæde af showet.

Det nye i år er, at alle vil få mulighed for at følge med hjemme fra ens egen stue, fordi showet livetransmitteres i samarbejde med Ungdomsskolen.

"Med transmissionen håber vi på at nå bredere ud i kommunen, og samtidig ønsker vi også at imødekomme eventuelle corona-problematikker med forsamling af mange mennesker," siger Lise Grankvist Larsen, Kulturkonsulent ved Syddjurs Kommune, og mangeårig tovholder for Syddjurs Award.

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen