Syddjurs Awards første to vindere er hyldet

Det store show er udsat til 2. september, men to prisvindere er allerede kåret. Se hvem det er i videoen.

Artiklens øverste billede
Unge Oliver Funch modtog sidste år en bid af Talentprisen, som PR electronics A/S og Adresseavisen uddeler i fællesskab. Hvem skal have den i 2021?. Foto m.m. Anne Steen, Impact

SYDDJURS AWARD Arrangørerne af Syddjurs Award 2021, Rønde Idrætscenter, Adresseavisen og Syddjurs Kommune, besluttede i starten af januar at udskyde årets Syddjurs Award til 2. september.

Forhåbentlig betyder det, at der til den tid igen vil kunne inviteres en masse mennesker ind til et brag af et award-show i Rønde Idrætscenter.

To priser har fundet sine vindere, som du kan se i videoen.

Du kan stadig være med til at indstille kandidater til de sidste otte priser. Der er nu åbnet op for modtagelse af indstillinger til Syddjurs Award 2021, og der er deadline 20. maj.

Vinderne af de to første priser er:

  • ’Demo-rådets initiativpris’
  • Udvalget for plan, udvikling og kulturs ’Covid-19 Prisen’

Til tasterne

Der er stadig hele otte priser, der mangler indstillinger. Alle inviteres derfor til at indstille en person, forening, projekt, organisation eller andet, der har gjort noget godt inden for områderne kultur, fritid, idræt, folkeoplysning, natur, handicap eller kirke.

Det eneste det kræver for at indstille en kandidat, er en motiveret indstilling på et par linjer samt kontaktoplysninger på vedkommende.

Showet livetransmitteres

Når musikerne, de nominerede og konferencier Hans Dueholm, der er operasanger og Otto Lesiner tifosi, torsdag 2. september træder op på scenen, vil det ikke kun være de 6-700 publikummer i salen, der får glæde af showet.

Det nye i år er, at alle vil få mulighed for at følge med hjemme fra ens egen stue, fordi showet livetransmitteres i samarbejde med Ungdomsskolen.

"Med transmissionen håber vi på at nå bredere ud i kommunen, og samtidig ønsker vi også at imødekomme eventuelle corona-problematikker med forsamling af mange mennesker," siger Lise Grankvist Larsen, Kulturkonsulent ved Syddjurs Kommune, og mangeårig tovholder for Syddjurs Award.

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen