Memory Lane Rockmuseum genåbner med udstilling om Tommy Steele

Den engelske udgave af Elvis Presley hyldes med udstilling

Artiklens øverste billede

Memory Lane Rockmuseum på Fuglesøcentret genåbner fredag 7. maj, og blandt nyhederne er en udstilling om Tommy Steele. Han var et stort rock’n’roll idol fra 1956 og blev dengang præsenteret som den engelske udgave af Elvis Presley.

Tommy Steele gav flere succesfulde koncerter i Danmark, medvirkede i flere film, og der blev afholdt konkurrencer om at blive Danmarks Tommy Steele osv. I starten af 60erne valgte Tommy Steele at satse på musicals og skuespillet, men de mange fans har aldrig glemt ham og sange som bl.a. ’Singing The Blues’ og ’A Handful Of Songs’.

85 år i år

Steele har derfor løbende været i Danmark, og sunget sine hits i diverse sammenhænge. Museet ejer, Poul Nowack, oplyser i en pressemeddelelse, at der er tale om en hyldestudstilling i anledningen af, at Tomme Steele fylder 85 år i 2021.

Museets lange ’corona-nedlukning’ betyder, at den store særudstilling ’The Beatles - Yeah Yeah’ bliver forlænget til udgangen af 2022, så af pladsmæssige årsager er der tale om en mindre Tommy Steele udstilling.


gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen