Billedkunstner flytter tilbage til Helgenæs

Artiklens øverste billede
Billedkunstner, Ditte Connie inviterer til fernisering i sit hjem på Helgenæs. Foto: Privat

Billedkunstner, Ditte Connie holder fernisering med nye oliemalerier samt mandalaer i sit nye atelier og bolig på Klæbjergvej 12 ved Esby på Helgenæs. Ferniseringen finder sted 19. og 20. juni kl. 12 til 17.

Fra 1995-2000 boede Ditte Connie i Fejrup som billedkunstner og er nu flyttet tilbage til Helgenæs. I 30 år har Ditte Connie udstillet sine oliemalerier i hele landet, og drevet sit galleri i Århus med blandt andet mange internationale kunstnere.

Ditte Connie er elev af kunstmaler Ulrich Kvist, og har gået på Grafisk skole og Århus Kunstakademi. Én gang om året åbner Ditte Connie sit atelier og sin bolig for at præsenterer nye serier af oliemalerier og mandalaer.

»Dette års præsentation er blevet forsinket af corona, men der er så blevet ekstra tid til fordybelse, hvilket kan ses i billederne,« siger Ditte Connie.

»Inspirationen henter jeg meget fra skønhed og storslåethed i naturen og mellem mennesker. Den glæde, som her bliver vakt i mig, må jeg udtrykke i farvernes toner.«

Ditte Connies malerier appeller til fantasien, er farverige og indholdsmættede. De byder på en ny historie, forskellige for enhver, der giver sig tid og ro til at fordybe sig.

sas

Læs også

Del artiklen