Workshop om nyt kulturhus i Hornslet

En af grundstenene bliver lagt, når Syddjurs Kommune sammen med lokale aktører inviterer til gåtur og workshop onsdag 30. juni.

Artiklens øverste billede

Hvad vil få dig, dine venner og din familie til at bruge Hornslets kommende kulturhus? Hvilken rolle skal kulturhuset spille i Hornslet, og hvad skal det være kendt for?

Det bliver nogle af spørgsmålene, som borgene i Hornslet inviteres til at svare på, når Syddjurs Kommune sammen med Hornslet Distriktsråd og KOM-BIs bestyrelse inviterer til workshop med let forplejning onsdag 30. juni kl. 16-20.

Workshoppen indledes med en gåtur med tre stop, hvor hvert sted kan give deltagerne inspiration til, hvad kulturhuset skal rumme og stå for. Mødested og første stop er Hornslet Hallen, hvorefter turen går omkring Kulturgrunden ved siden af KOM-BI og slutter på Tingvej 34, hvor Hornslet Bokseklub lægger lokaler til resten af workshoppen.

Formand for Udvalget for plan, udvikling og kultur Riber Hog Anthonsen udtaler i en pressemeddelelse fra Syddjurs Kommune:

»Hornslets behov for et kulturhus trænger sig stadig mere på - folk i byen er jo aktive inden for musik, teater, dans og foredrag, og der skal være plads til endnu mere aktivitet. Kulturhuset kan også være samlingspunkt for de mange nye tilflyttere, som gerne vil slå rod gennem samtalen, måltidet og kunstneriske oplevelser. Jeg vil også gerne opfordre byens unge til at komme på banen, så kulturhuset bliver et sted for alle aldre.«

Workshoppen er blot én af flere involverende aktiviteter, hvor borgerne kan være med til at præge fremtidens kulturhus i Hornslet. Der er også mulighed for at komme med idéer - eller være frivillig - i forbindelse med de aktiviteter, som hen over året foregår på Kulturgrunden. Program lægges løbende frem på Facebook: Kulturgrunden Hornslet.

Til efteråret vil Udvalget for plan, udvikling og kultur behandle visionen for kulturhuset, samt hvor det skal ligge.


gs

Læs også

Del artiklen