Ældresagen Rosenholm mødes igen

De første arrangementer efter corona er afviklet, og der er flere i efteråret.

Artiklens øverste billede
Arkivfoto

Ældre Sagen Rosenholm har afviklet de første arrangementer uden Corona begrænsninger. Der var filmforevisning i Kom-Bi med pagten 12. august og oplysende og rørende foredrag for pårørende til demensramte med Jes Elnif 18. august.

Fremtidige events

Busturen til Koldinghus og Haderslev 9. september er fuldt besat, og foreningen glæder sig til igen at kunne tage trygt på udflugt.

Det udsatte årsmøde bliver afviklet 15. september i Hornslet Hallen med underholdning ved Karl Nielsen, Mørke, som spiller guitar og synger viser, ligesom vi også for første gang i lang tid synger et par sange sammen.

”Er vi blevet for gamle” er et gratis arrangement med bevilling fra Ældre Sagens aktivitetspulje. Det afvikles tirsdag 26. oktober kl. 17, hvor der serveres et stjerneskud, et glas vin, en øl eller vand og lidt sødt til kaffen. Formålet er en dialog om, hvad medlemmerne vil bruge Ældre Sagen Rosenholm til.

Hvordan får vi de mange kompetencer og ressourcer, vi før brugte på arbejdet, i spil? Hvad kan Ældre Sagen bidrage med, og hvad kan du selv bidrage med? Hvad kan vi gøre, for at modvirke ensomhed? Lyder nogle af de spørgsmål, der kan diskuteres.

Mangler frivillige

Der er næsten 1.800 medlemmer i Ældre Sagen Rosenholm, og de vil så gerne lave aktiviteter og arrangementer for en endnu større gruppe af medlemmer, end de gør for øjeblikket.

»Vi mangler kompetencer og frivillige, som blandt andet har lyst til at yde en indsats i forhold til at komme mere på de sociale medier. Kontakt os endelig, hvis du har lyst til at bidrage til det eller noget helt andet, vi slet ikke har tænkt på,« lyder det fra foreningen.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Syddjurs direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Adresseavisens nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Syddjurs på listen og tryk tilmeld.
d

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen