Store Bjørn Biograf åbner ny sæson med ’Pagten’

Bille Augusts nyeste film kan ses efter et glas åbningsvin.

Artiklens øverste billede
Store Bjørn Biograf åbner efter en coronapause med Pagten, historien om en ung digterspire Thorkild Bjørnvig og den ældre forfatterinde Karen Blixen. Pressefoto

Efter lang tids nedlukning slår Store Bjørn Biograf dørene op for en ny sæson i denne weekend. Det sker med Bille Augusts mesterstykke ”Pagten” om den feterede og frygtede litterære rockstar, Karen Blixen, mesterligt spillet af Birthe Neumann.

Karen Blixen har taget det lovende digtertalent Thorkild Bjørnvig under sine vinger og lovet at hjælpe ham til tops blandt tidens unge danske forfattere. Men det har en pris at være i kridthuset hos Blixen. Thorkild Bjørnvig må indgå en pagt med hende, hvor han sværger hende absolut troskab. En pagt, der viser sig at få store omkostninger både for dem selv og for deres omgivelser.

Biografen åbner helt uden corona-restriktioner, og der vil således hverken være krav om mundbind eller afstand. Det anbefales dog, at man spritter hænder ved indgangen til biografsalen.

Fejres med vin

Biografen vil gerne fejre, at den lange nedlukningsperiode er forbi, og der tages hul på en splinterny sæson. Derfor bydes biografgæsterne på et glas vin torsdag inden filmforestillingen.

Kom og skål med biografen og hinanden på en god sæson – det foregår kl. 18-19.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Syddjurs direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Adresseavisens nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Syddjurs på listen og tryk tilmeld.
d

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen