Historier fra vandkanten i Knebelbro

"Vilde og vidunderlige historier fra vandkanten", der er en novellesamling med syv små historier, der er inspireret af livet, naturen, dyrene og mennesker ved vandkanten i Knebelbro.

Artiklens øverste billede
Knebelbro-forfatter Anne-Lene Bleken er oprindelig uddannet cand.mag. i engelsk og film & tv fra Aarhus Universitet og har i mange år arbejdet som underviser. Hun kommer oprindeligt fra Lillehammer i Norge, men har boet i Danmark i over 30 år. Pressefoto

”Vilde og Vidunderlige historier fra vandkanten” er en novellesamling med syv små, sjove og forunderlige historier, der på magisk vis bevæger sig mellem fantasi, drøm og virkelighed og skaber et univers, der bygger bro mellem mennesker, dyr, fugle og andre levende væsner i naturen.

De syv historier er: ”De to svaner der snakkede i svømme”, ”Bølgerne der gumlede om kap”, ”Sælen der sendte luffekys”, ”Mågernes morgenmøde”, ”Æbletræet og de to begejstrede bedstemødre”, ”Sådan er det at være solsort” og ”Bølgerne der legede titte-bøh”.

Forfatteren er Anne-Lene Bleken, der bor i Knebelbro og får sin inspiration herfra. Hun har skrevet og udgivet en børnebog, en børne- og ungdomsbog, to romaner og tre noveller. Begge romaner kan lånes på de danske biblioteker.

Anne-Lene Bleken udgiver bøger på dansk, norsk og engelsk som print, e-bøger og lydbøger og har to forlag, et i Danmark og et i Norge. Hun har desuden udgivet sin egen mormors digtsamling ”Livsdråper” i tre bøger på norsk.

Vil man selv i gang med at skrive, er Anne-Lene Bleken også underviser på et skrivekursus i børnebøger, der starter i regi af FOF i Aarhus 14. september.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Syddjurs direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Adresseavisens nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Syddjurs på listen og tryk tilmeld.
d

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen