Artist talk om menneskenes fremtid

Hvad kan honningbier lære os om at leve sammen? Det kan man måske få svar på ved artist talk med Lily Hunter Green på Maltfabrikken.

Artiklens øverste billede
Lily Hunter Grenn trækker blandt andet på sit arbejde med bier, når hun taler på Maltfabrikken 21. september. Pressefoto

Performanceteatret Secret Hotel har i øjeblikket den interdisciplinære kunstner Lily Hunter Green (UK) i residens på Earthwise i Mols Bjerge.

Til et arrangement på Maltfabrikken vil det være muligt at få et indblik i hendes mangeårige kunstneriske arbejde med bier.

Lily vil fortælle om hendes immersive, interaktive installationer, hvori hun gennem digitale medier og performance sætter fokus på klimaets hastige foranderlighed, og menneskets rolle i den proces. Hun stiller spørgsmålet: finder vi alternative fremtidsscenarier hvis vi ikke sætter mennesket i centrum, men i stedet vender os mod den ikke-menneskelige verden? Dette gør hun med udgangspunkt i bier. Det vil efter Lilys præsentation være muligt at stille spørgsmål til hendes arbejde.

Lilys residensophold på Earthwise er en del af det internationale symposium ”Earthbound 2021 – Weaving with the More-than-Human”, som finder sted 15.-17. september i Aarhus og på Mols. Symposiet skaber ramme for interdisciplinære møder, hvor kunstnere, forskere og deltagere sammen undersøger vores planets aktuelle tilstand.

Arrangementet er gratis og foregår i Støbesalen på Maltfabrikken tirsdag 21. september kl. 19.30-21. Lily vil tale engelsk.

Søndag 3. oktober vil det desuden være muligt at deltage i Lilys vandringsworkshop i Mols bjerge. Find Earthwise Residency på Facebook for mere info.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Syddjurs direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Adresseavisens nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Syddjurs på listen og tryk tilmeld.
d

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen