Brinkmann sætter lykken under lup

Hvad er lykken? Det spørger Svend Brinkmann tilhørerne og sig selv om til foredrag i Kolind.

Artiklens øverste billede
Kom til foredrag med Svend Brinkmann i Kolind+. Pressefoto

FOF Djursland har inviteret foredragsaktuelle psykolog og professor Svend Brinkmann til en aften, hvor du kan komme hjem med nye indsigter om lykke. Det sker mandag 27. september kl. 19-21 i multisalen i Kolind+.

Er lykken en pligt?

Er lykken er blevet en pligt, som den enkelte selv har ansvar for at skabe? Det lyder næsten helt ulykkeligt!

Det er netop begrebet lykke, Svend Brinkmann ruller ud for os, eller i hvert fald hans tanker om lykke. For med udgangspunkt i bogen ”Kampen om lykken”, som Svend Brinkmann har været med til at udgive, undersøger han i dette foredrag lykkens væsen – både historisk og i det nuværende, lykkefokuserede samfund – og spørger, hvad vi kan gøre for egen og andres lykke.

Deltagerne er så heldige at få lidt ekstra med hjem – for Svend Brinkmann vil krydre foredraget med lidt indsigter fra hans aktuelle bog ”Vi er det liv, vi lever” – blandt andet om skæbnens betydning for vores liv. Svend Brinkmann er professor i psykologi ved Aalborg Universitet. Han forsker på tværs af psykologi, filosofi og kulturanalyse.

Billetter på FOFs hjemmeside: www.fof.dk/da/djursland. Du kan samme aften både købe og få signeret Svend Brinkmanns bøger.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Syddjurs direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Adresseavisens nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Syddjurs på listen og tryk tilmeld.
d

Læs også

Del artiklen