Leonora Christina Skov gæster Ebeltoft

Kom tæt på forfatter Leonora Christina Skov mandag 27. september.

Artiklens øverste billede

Man skal være heldig for at få billet til et af forfatteren Leonora Christina Skovs foredrag i efteråret 2021. Og med kun syv jyske byer på listen over foredrag, er Syddjurs Bibliotek ifølge en pressemeddelelse glade og stolte over, at Ebeltoft er én af dem.

Publikum kan ved foredraget på Kulturloft på Maltfabrikken mandag 27. september glæde sig til at møde en forfatter, der er velforberedt og engageret, og som ikke er bange for at gå tæt på sine personlige historier og erfaringer – hverken i sine bøger eller i sine foredrag. Her er Leonora Christina Skov kendt for at være meget nærværende og give sig godt tid til at lytte til og svare på publikums spørgsmål, ligesom hun ikke plejer at forlade lokalet før alle, der måtte ønske det, har fået signeret en bog.

Kærlighedsløs barndom

Leonora Christina Skov fik – meget mod sin egen forventning – sit folkelige gennembrud med romanen ’Den, der lever stille’ i 2018. Publikum har taget lige så godt imod opfølgeren ’Hvis vi ikke taler om det’, og der er oftest udsolgt til hendes foredrag, hvor hun går mere i dybden med de personlige fortællinger og erfaringer, der ligger bag bøgerne.

I den aktuelle roman er fokus flyttet fra Leonoras kærlighedsløse barndom i Helsinge og løsrivelsen fra den dominerende mor til hendes udvikling som forfatter. Vi følger barnets og teenagerens skriverier og de mange pennevenner, der fyldte Leonoras barndom og ungdom, til oplevelserne i forlagsverdenen og landets litterære miljø, op- og nedture med romanudgivelser og rejsen med at skrive de to autofiktive romaner.

Der er stadig billetter til foredraget på Kulturloft, som kan købes på syddjursbibliotek.dk.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Syddjurs direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Adresseavisens nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Syddjurs på listen og tryk tilmeld.
d

gs

Læs også

Del artiklen